2014. november 1., szombat

Kiválasztott mindenütt

Ilyentájt a film közeledtével egyre több reklámot láthatunk a filmről. A TV spotoknak, előzeteseknek külön bejegyzést szoktam készíteni persze, ezúttal viszont különböző nagyvárosok nagyobb kaliberű hirdetéseiről hoztam egy válogatást.

Előtte azonban a végső poszternek a mozgó verzióját mutatom meg, ami fölött nem is tudom, hogyan siklottam el az elmúlt napokban (mondjuk épp volt bőven cikk, interjú, still, előzetes, TV spot, miegyéb), mindenesetre, hogy ne kezdjen el automatikusan zenélni, a YT-os válozatot hoztam belőle:


Mielőtt az ugrás után kitenném a további képeket, felhívnám a figyelmeteket, hogy az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően idén is küldhettek Ti is mindenféle Kiválasztott megjelenést, promóanyagot. Leginkább az érdekességeket várom, a közönséges poszter volt már kinn az oldalon, az talán kevésbé izgi, de óriás plakátok, mozis megjelenések jöhetnek a hungergames@mailbox.hu címre. Aki viszont képet készít, próbáljon olyan minőségben dolgozni, hogy azt örömmel lássa vissza az oldalon vagy bárhol. Röviden: a minőség a lényeg, nem a mennyiség! :)


A következő padot Los Angelesben a Sunset Boulevard-on fotózta egy rajongó:

Forrás:@TheArzanLegacy
A következő kép - nem derül ki pontosan hol, de - Olaszországban készült. Azért elég látványos:

Forrás: @HungerGamesIta
Ilyen buszok Nagy-Britanniában járnak. Elég dögös:

Forrás: @lloyds89
A következő képen a québec-i Frontenac kastély oldala látható egyik éjszaka. Klassz:

@LesFilmsSeville

A mozis poszterek, plakátok a fentiekhez képest már nem tartoznak az igazán izgalmasak közé, az elsőt azért mutatom meg, mert azért ez egy nagyobb kaliberű mozis poszter:

Forrás: @EricIGN

Ezt meg azért, mert a szokásoktól eltérően nem angol/amerikai, hanem Finnországban fotózták, tehát az őrület mindenhova kiterjed :)

Forrás: @HolmstromAstrid

1 megjegyzés:

  1. Az olaszországi fecsegőposzáta szobor húú de durva. Az már egy igazi emlékmű.

    VálaszTörlés