2014. november 10., hétfő

Itt lesz nézhető a Kiválasztott 1. rész premierjének rendezvénye

Kisebb hiba porszem került a gépezetbe, ugyanis az élő közvetítés képernyője sajnos nem beágyazható. Sebaj, végülis ez nem sokat ront az élményértéken, de kényelmesebb lett volna mindenkinek, ha nem kellett volna váltogatni az ablakok között, ha esetleg hozzá is akartok szólni.

Senki ne feledje, amit tegnap is írtam: a stream-en majd csak a premierre érkező rajongók tömegét láthatjuk, láthatjuk, amint a film szereplői (akiket EBBEN a bejegyzésben láthattok felsorolva - de tudjatok róla, hogy Jen és Josh elég betegek, Josh már több megjelenést, fotózást kellett, hogy lemondjon emiatt - én azonban bízom benne, hogy itt meg tud majd jelenni.) megérkeznek, autogramot osztanak, látható lesz egy-egy interjú is a stábtagokkal a korábbi tapasztalatok szerint. A filmet NEM LÁTHATJUK ezen a linken sem, majd jövő szerdától a mozikban.
A vörösszőnyeges érkezések 18:45-kor kezdődnek, és a "buli" legkésőbb 20:15-kor véget is ér, mert akkor már kezdődik Londonban a film.

Én pedig nem is húzom tovább: a Kiválasztott 1. rész világpremierjének stream-jéhez a képre kattintva juthattok el!!


A streamen - egyelőre - a Kiválasztott 1. részének eddigi előzeteseit láthatjátok, majd akkor vált élőre, ha valami izgalom kezdődik! Szép délutánt mindenkinek!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése