2014. november 8., szombat

Kérdezz Te is A Kiválasztott színészeitől

A film megjelenéséhez közeledve egyre több lehetőség adódik, hogy a rajongók is feltehessék kérdéseiket a film szereplőihez. A közösségi oldalaknak köszönhetően ezt ma már közvetlenül is megtehetjük, akár Ti is személyesen.



Hétfőn, a Londonban megrendezésre kerülő világpremier előtt előbb Elizabeth Banks-szel beszélgethettek a Glamour jóvoltából. Ehhez a Glamour magazin Twitter oldalán - @glamourmaguk - teheted fel kérdésedet a #GlamourMockingjay utótag használatával. Elizabeth Banks hétfőn délelőtt 10:45-kor (nálunk az 11:45) válaszolja meg a kérdéseket, amelyeket Glamour magazin Twitter oldalán nyomon is követhettek. A kérdéseket egyébként már most el lehet küldeni.





Ezt követően, de még mindig hétfőn Sam Claflint és Natalie Dormert kérdezhetitek. Ők délután fél 2-kor (nálunk fél 3!) állnak rendelkezésre egy élő kérdezz-felelek erejéig. A nekik szánt kérdéseket az #askFinnick illetve #askCressida utótag használatával tehetitek fel.


És végül pár nappal később Willow Shields áll a rajongók rendelkezésére: ő november 13-án, csütörtökön válaszol az #askWillow utótagú kérdésekre, kinti idő szerint délután 5 órakor, ami nálunk este 11.


Ha előkerülnek a fenti interjúk, akkor igyekszem hozni őket, ahogyan fel bírom dolgozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése