2014. november 13., csütörtök

Ariana Grande - All My Love a Kiválasztott 1. rész filmzenei albumáról

Amíg az este 10 órás képet várjátok, még meghallgathatjátok Ariana Grande All My Love című dalát, amely egyenesen a Lorde által készített Kiválasztott 1. rész filmzenei társalbumról érkezett hozzánk. Jelentkezzen legyen szíves, aki úgy érzi, hangulatilag illeszkedik a dal a filmhez. (És oké, belátom, a Chemical Brothers szám sem illik hozzá, de az legalább tetszik, na. Tudom, sokaknak meg az nem. Nos, ez egy ilyen album, úgy tűnik.)


Amúgy, ha már a filmzenei albumnál tartunk, készüljetek rá, hogy a hétvégén érkeznek a számok, hiszen egy korábbi hír szerint Lorde egy rendezvény keretein belül most fogja bemutatni azokat. Továbbá iTunes-on már elérhető a lemez, amely november 17-én jelenik meg hivatalosan, de ezek azt jelentik, hogy lassan jönnek a számok. Mondanám, hogy legyetek résen, de látom, hogy itt vagytok, igyekszek is hozni mindenfélét.

2 megjegyzés:

  1. Az őszinte véleményem nem tűrne nyomdafestéket…. Így inkább csak annyit írok,h ebből a számból és (úgy) az egész albumból elegem van…

    VálaszTörlés
  2. Szerintem egyáltalán semmi köze sem a könyv sem a film hangulatához.Amúgy szerintem nem annyira borzasztó a szám,egész jó.Az éhezők viadala címről viszont egy ilyen pont nem jutna eszembe.

    VálaszTörlés