2014. november 16., vasárnap

Győjtőposzt: Előkerült jelenetek a Kiválasztott filmváltozatából

Na, már érett a héten ez a bejegyzés, amikor csak úgy ömlöttek a jelenetek. Ezek a film televíziós promóciója során egy-egy beszélgetős műsorban kerülnek elő. Mivel azonban a Lionsgate-nek nem célja, hogy ezek szélesebb körben terjedjenek, gátolja ezek előkerülését, ezért aztán a videók különböző minőségben és verzióban kerülnek elő, ami sok mindentől függ. Én csak a YT-ra felkerült anyagokat tudom "megmenteni", és ha van rá lehetőségem, feliratozni. Így aztán sokféle formában láthatjátok ezeket, de azért én törekszek mindig az elérhető legjobb minőséget biztosítani. Csodát ne várjatok, de azért felülre teszem a feliratozott, egyre lejjebb pedig a bár nem feliratos, de élvezhető minőségű videókat, a legvégén pedig azt teszem ki, amelyet még a teljes anyagból sem bírtam kivágni. 

Azért ha most többen nem is nézitek meg ezeket a videókat, bízom benne, hogy a film megjelenése után igen, így nem dolgozok hiába a bejegyzéssel.

"Interaktív tábla"


Légicsapás
Peeta a Caesar Flickerman vendége - "Te élsz!"


Peeta a TV-ben, 2. felvonás - "Mennek, Katniss!"
Ennek amúgy van egy hosszabb verziója azóta, de nem sokkal több ennél, viszont ehhez van felirat, ezt teszem ki.Katniss és Finnick beszélgetése


Katniss és Snow elnök online kapcsolata
Ennek feliratához Boginak köszönöm a segítséget!!


Peeta már megint a TV-ben "Állítsd le ezt a háborút!"


Cressida és csapatának bemutatkozása


Beetee bemutatja Katnissnek az új fegyvereket


Gale felidézi a robbantások éjszakáját


Prim-Katniss beszélgetés
Igaz, ez nem csak a jelenet, de a beszélgetés elején látható Katniss és Prim beszélgetése egy álmatlan éjszakán.


1 megjegyzés:

  1. Óóó köszönjük Ancsi!Mikor hazaértem a moziból kényszeresen újra akartam nézni az egészet.Így legalább egy pár jelenetet újra láthatok:)

    VálaszTörlés