2014. november 16., vasárnap

Infómorzsák az amerikai premierekről, hétfői promóeseményekről

Amerikai kispajtásaink sem teljesen vannak elkényeztetve, ami a film premierjeit illeti, bár nekik meg csurran-cseppen más.


  • Mint tudjátok, a Los Angeles-i premier november 17-én (hétfőn) kerül megrendezésre. Ami Titeket érint: lesz stream, hétfőn este ki is teszem. Mondjuk igen elszántnak kell lenni hozzá, mert közép-európai idő szerint hajnali 3-kor kezdődik a buli, amit részemről nem vállalok. Persze, mint írtam: stream lesz kinn, aztán meglátjuk, hogy beszélgetési lehetőséget mennyire biztosítok. Állítólag viszont mindenki itt lesz, aki számít, még Woody Harrelson is (valahogy ő nagyon szépen kihúzza magát a promókból).
  • Ilyenkortájt mindig szokott lenni egyfajta sátortábor a premier környékén. Spontán alakult ez így, hiszen a vörös szőnyeghez bejutni kívánó rajongók idejekorán fel szoktak sorakozni, hogy biztosan beférjenek. Na, most erre nem lesz lehetőség, legalábbis szervezett keretek között biztos nem, pedig ilyenkor ki szoktak ám látogatni a színészek, hogy tartsák a lelket a rajongókban.
  • Ami szintén NEM lesz, az a New York-i premier. Egyszerűen nem értem én ezt a marketingstratégiát, de hát nem is feladatom ez nekem.
  • LESZ viszont idén is a tavalyihoz hasonló világméretű rajongói nap, mégpedig szintén hétfőn. Fent láthatjátok, hogy mi lesz és kivel. Hogy ezekből mit tudok később kitenni, az teljesen bizonytalan. Tudom, egyéni szocprobléma, de a hétfő-keddem melófronton igen sűrű, ami azt jelenti, hogy csak nagyon estéken kerülök gép elé. Bekészített anyagok lesznek, de újakat készíteni csak nagyon korlátozottan tudok két napig. (Persze képes válogatás mindenképp lesz a premierről, mondjuk az is csak kedd este, de szerintem kedd reggel még nem lesznek kinn a jobb képek, de meglátjuk) Utána pedig már jön a szerda, amikor mindenki a film lázában ég, hiszen lassan mi is láthatjuk. Ráadásul szerintem már annyi interjút olvastunk a stábtagokkal, hogy sok újat már nem tudnak mondani. Mondjuk a Francis Lawrence kérdezz-felelekre lehet azért számítani - később valamikor a héten.
  • Ami viszont szintén lesz, és a kintieket érinti, az USA és Kanada 50 nagyvárosában valamiféle előzetes filmvetítés november 18-án, amire különböző nyereményjátékokon lehet jegyeket nyerni. Ez már persze minket kevéssé érint, de nem akartam mellette elmenni szó nélkül.

3 megjegyzés:

  1. Húú én tuti megnézem az La Premiert,de nem tudom lesz-e még vki aki nézi

    VálaszTörlés
  2. nagyon elvetemül vagy :D én inkább gyúrok az itthoni szerda éjféli vetítésre. elég lesz nekem az, másnap úgyis dolgoznom kell. majd akkor számolj be hogy milyen volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem te vagy az első aki ezt mondja:DDD
      A beszámolómat a fenti bejegyzésben olvashatod,bár nem sok dolgot írtam. Mert még mindig kivagyok,de szuper volt,megérte fent maradni!:DDD (04:30-ig xDD)

      Törlés