2014. november 30., vasárnap

Köszönet!

Mielőtt bárki megijedne, nem megyek sehova :), de mivel lassan véget ér a Kiválasztott 1. részének promóidőszaka, úgy érzem, mindenképp itt a helye egy ilyen bejegyzésnek.

Bár általában is igyekszem viszonylag sok időt fordítani az oldalra, de az elmúlt hónapban (egyébiránt a tavaly novemberhez hasonlóan) - majdnem - minden szabadidőmet ezzel töltöttem. Nagyságrendileg 140 bejegyzés született, az átlagosan több, mint napi négy. Igen, ezek között volt olyan, amiben csak egy-egy képet, videót, dalszöveget osztottam meg, felhívást tettem közzé, de rengeteg interjút, cikket is fordítottam, gyűjtőposztokat készítettem, stb. Mindez azonban maximális elszántságom mellett sem jöhetett volna nélkületek! Rengeteg segítséget nyújtottatok ugyanis a hónap során, hogy az oldal még színesebb, érdekesebb, változatosabb és tartalmasabb legyen, ezért pedig tényleg nagyon hálás vagyok. Küldtetek képeket, dalszövegeket, felhívtátok a figyelmem nyereményjátékokra, meséltetek a Simple Premierről és segítettetek a premier előtti interjúk fordításában vagy egy-egy feliratban. Szóval tényleg köszönöm!! :)

Annak is nagyon örültem, hogy a hónap során rengeteget látogattátok az oldalt. Múlt héten egymás után kétszer döntöttétek meg a napi látogatási csúcsot, nem is kevesekkel. Bár tudom, leginkább egymás véleményére voltatok kíváncsiak, remélem, azért találtatok elég érdekességet az oldalon.

Azzal együtt azonban, hogy a promóidőszaknak vége, az oldal törzsközönsége tudhatja, hogy az élet nem áll majd meg. Minden igyekezetem ellenére sem tudtam még minden félretett anyagot feldolgozni az elmúlt hetekben, bőven lesz tehát mit kitennem, Nektek meg olvasnotok :) Izgalmas cikkek és még néhány interjú is vár ránk, hamarosan újraindul az Innen-onnan rovat is és hosszabb távra félretett anyagaim is vannak, amelyek - egy ideig legalábbis - még szerintem jövő év elején is segítenek áthidalni a hírmentes időszakot. 
A jövő hétvégén pedig megnyitom az ünnepi időszakot is, pici sablonigazítással, és elárulhatom, hogy egy-két meglepetés is csurran-cseppen a hónap során ;)

8 megjegyzés:

  1. Egyszerűen imádom ezt az oldalt. :D Naponta kb 5-ször megnézem, hogy van e friss bejegyzés. :) Nagyon szépen köszönöm, hogy aktívan szerkesztgeted az oldalt. :) Nagyon jó munkát végzel és gratulálok a teljesítményedhez. :D Tavaly óta látogatom az oldalt rendszeresen és nagyon szeretem, azóta minden nap feljövök ide, hogy megnézzem, mi újság itt. :D Szóval igen, kedvenc oldalam. :) Gratulálok mind ezért. :) Továbbá is lelkes olvasód maradok! :) :D

    VálaszTörlés
  2. Én személy szerint hónapok óta látogatom az oldalt. Majdnem minden bejegyzést elolvastam az elmúlt kb. 4 hónapban. Nem hagytál minket unatkozni, olyan dolgokat osztottál meg velünk, amiket valószínűleg soha nem tudtunk volna meg ha nincs a blog. Rengeteg munkád van benne, de szerintem a legtöbb ember nevében mondhatom, hogy nem hiába. Ezúton is köszönöm / köszönjük, a rengeteg fordítást, képet, újdonságot! :)

    VálaszTörlés
  3. Ancsi : Én is köszönöm az oldalt. Nem is tudom mi lenne nélküled és az oldal nélkül velem :/ :). Jó érzés tudni,hogy van egy ilyen jellegű oldal nálunk. Példát lehetne venni a kitartásodról :) Naponta járok fel, mert tudom nem hiába. Mindig valami új, izgalmas hírrel tudsz szolgálni. Személy szerint én annak örülök a legjobban,hogy meg tudom beszélni a többiekkel a híreket, a filmet. Pl. Miután megnéztem a Kiválasztottat ,első dolgom volt felnézni,hogy ki látta, kinek mi a véleménye a filmről. Jó olvasni a többiek véleményét és persze a tiedet is. majdnem eltelt egy újabb remek év, :)

    Kíváncsian várom a meglepetést *.*

    VálaszTörlés
  4. A többiek már mindent leírtak amit én is szerettem volna :)
    Imádom az oldalt és köszönöm a rengeteg munkát,időt és energiát amit ezért az oldalért teszel. És bár tudom, mi ketten teljesen más személyiségek vagyunk,ettől függetlenül remélem nem bánod,h ide(az oldalra) tévedtem :P
    Ebben a hónapban a legnagyobb élmény ami történt velem az a Londonban és LA-ban tartott premierek voltak,köszönöm h lehetőséget biztosítottál arra,hogy ha mi magunk,már nem is lehettünk a helyszínen,de akkor is átéljük azt a fantasztikus élményt,ami egy premierrel jár(t) :)))
    Már nagyon hiányzott az Innen-Onnan rovat, éppen a napokban néztem vissza mire is számíthatunk ebben az időszakban az oldallal kapcsolatban. Remélem lesz lehetőséged és időd az Olvassuk újra rovatra és pár fanfictionra is :DDD

    VálaszTörlés
  5. Köszi ezt a sok cikket, jól lázba hozott a premierre, remélem még sokáig fennmarad az oldal :)

    VálaszTörlés
  6. Már több mint két éve aktív olvasója vagyok az oldalnak. Nem tudnám elégszer leírni ide, hogy KÖSZÖNÖM azt a rengeteg munkád és más besegítők munkáját amit az oldal szerkesztésébe fektetsz/tettek.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon ügyes vagy köszi mindent <3

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó és érdekes az oldal! Köszönöm a sok hírt! :)

    VálaszTörlés