2014. november 9., vasárnap

Holnap kerül megrendezésre a Kiválasztott 1. rész világpremierje !!

Izgatottan várom én magam is a holnapi napot, amikoris megrendezésre kerül végre  Kiválasztott 1. részének világpremierje, amelyet - a tavalyihoz hasonlóan - ismét Londonban tartanak. 

A premierről az oldal olvasói sem maradnak le, saját lehetőségeimhez képest igyekszem a maximumot nyújtani! :) Írom is, mire lehet számítani, és holnap estére mindenki mondja le találkozóit, magánóráit, hagyja ki az edzést és üljön a gép elé, ha egy kis pezsgésre vágyik ;) (Na jó, magam sem hiszem el, hogy ilyet leírtam, de ilyet úgyis csak egyszer írok egy évben, mert egyszer van nézhető premier!)
  • A részleteket EBBEN a bejegyzésben találjátok, amiből a lényeg, hogy kikre lehet számítani a vörös szőnyegen.
  • Az eseményről élő, videós közvetítést láthatunk, úgynevezett Live Stream-et, ami holnap délután 4-5 óra magasságában kerül ki az oldalra.
  • A közvetítés lényegi része várhatóan 18:45-kor kezdődik (magyar idő szerint!!), hiszen a színészek ekkor érkeznek meg a vörös szőnyegre.
  • FONTOS, hogy a Live Stream-en csak ezt, illetve a filmet körülvevő műsort láthatjuk, magát a filmet BIZTOSAN NEM, ilyesmire ne számítsatok. Illetve nem lesz magyar felirat a stream alatt, hiszen egy brit oldalról tudom hozni, de a megértésben segíthet majd a lentebb részletezett élő bejegyzés.
  • Számíthattok azonban SPOILERVESZÉLY-re, mert a műsor során le szokták vetíteni a már megjelent előzeteseket, filmrészleteket, szóval belefuthatunk ilyenekbe.
  • A közvetítés lényegi része egészen biztosan befejeződik 20:15-re, mert ekkor kezdődik a moziban a színészek bemutatása, amelyet a film követ 20:20-kor (ez a mi időnk szerint, kinn 19:20).
  • A Live Stream ideje alatt - hacsak közben valaki el nem éri, hogy ne így legyen - moderálás nélkül lehet kommenteket küldeni, és ki fogom tenni az oldalsávba a jó öreg chat-et is.
    DE! Kérek mindenkit, hogy SEMMI-t ne linkeljetek. Aki valamire fel szeretné hívni a figyelmemet, az a szokásos hungergames@mailbox.hu címre írjon (igyekszem figyelni ezt is közben). Aki chat-be linkel, azt azonnal, további figyelmeztetés nélkül letiltom, ha pedig bejegyzésbe linkeltek, visszakerül azonnal a moderálás. Szóval ezt kérem komolyan venni. 
  • A LiveStream ideje alatt készítek egy ÉLŐ bejegyzést is, amelyben egyrészről folyamatosan közvetítek az eseményről - ez azoknak jöhet jól, akik nem tudnak mégsem itt lenni a közvetítés ideje alatt, de azért szívesen olvasnának arról, mi is történt - illetve az elhangzott interjúkat igyekszem nagyjából fordítani. Itt azért szóról szóra fordítást nem érdemes várni, mert nem vagyok szinkrontolmács, ráadásul ilyenkor nagyon pörögnek az események, és írni/figyelni egyszerre nem egyszerű. :)
    Ebben a bejegyzésben képek nem lesznek, mert elsőre nem jó minőségűek szoktak megjelenni, ráadásul, aki itt van, úgy is látja a stream-en a képet, aki meg nincs, az a képes összefoglalóban már jobb minőségű képeket nézegethet (valószínűleg kedd reggel).
    A tavalyi ÉLŐ bejegyzés ITT olvasható, nosztalgiázzatok kicsit.

4 megjegyzés:

  1. Én biztosan itt leszek! :) Nagyon várom már! :) Én a második előzetes óta nem néztem meg egy videó anyagot se, ha lesz, eltakarom a szemem! xd :D Már várom a holnapi napot! :D

    VálaszTörlés
  2. Húha Ancsi:)
    Köszönjük!!!! Nagyon várom/várjuk :DDD
    Ui.: Edzésen kb. 3-4 hónapja nem voltam xDDD (nyáron is volt)

    VálaszTörlés
  3. nem tudom hogy mennyire fogja a gépem bírni a live streamet. csütörtökön josh lesz jimmy fallonnál és pénteken liam :) na azokat a videókat biztosan meg fogom nézni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezekből a show megjelenésekből majd hét végén csinálok egy bejegyzést, addig nem akarok mindent hozni.

      Törlés