2014. november 18., kedd

Itt nézheted a Los Angeles-i premier élő közvetítését!

Elviekben a következő ablakban - amelyben egyelőre a Kiválasztott 1. rész utolsó előzetese megy!! - láthatják majd az elszántabbak a Kiválasztott, 1. rész Los Angelesben megrendezésre kerülő amerikai premierjét. Ha lehet ilyet állítani, ez még nagyobb buli, mint a londoni, hiszen nem csak egy szűk 10-12 fős csapat jelenik meg, hanem Jennifer Lawrence-től az utolsó statisztáig mindenki. Tavaly itt láthattuk először a Snow elnök unokáját alakító Erika Bierman-t és mindig vannak egyéb érdekességek is.


Ha esetleg ez a kép mégse váltana élőre, akkor KATT IDE, elviekben ezen az oldalon menni fog a stream (mondjuk a videó is innen van), de most élő egyenesben nem tudok majd cselekedni, szóval találjátok fel magatokat ;)

Képeket vagy már holnap reggel, vagy csak este 6 után tudok kitenni, addig bekészített időzített anyagok lesznek majd holnap (de azért izgik ám!!).
A visszaszámlálás pedig ez alatt a poszt alatt jelenik meg majd, mert ezt úgy időzítettem, hogy éjszaka a szemetek előtt legyen!

2 megjegyzés:

  1. Köszi Ancsi! Nagyon várom! (kávé bekészítve xDDD)
    Biztos nagyon jó lesz!(csak azt sajnálom,h most úgy néz ki,egyedül nézem,a Londoni premierkor nagyon jó volt a hangulat:DDD)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jól megcsinálták a díszletet és a békeőrök a háttérben. nem lehetett rossz ott lenni! a staples centerben volt a vetítés? az belülről nagyon nagy... kíváncsi vagyok hányan látták a filmet. kicsit irigy vagyok a riporterekre, mert ők már látták a filmet és beszélgethetnek róla a szereplőkkel. snow unokáját alakító kislány nagyon helyes volt (riporter srác is mondta, mikor elment). két részletben láttam ezt a videót, de úgy emlékszem hogy julianne moore és donald sutherland nem nyilatkoztak... :( én még kíváncsi lettem volna everdeen anyukára és annie-re is! most láttam boggs-os részleteket és szimpatikus az őt alakító színész. francis lawrence mondta, hogy még van egy jelenet amit le kell forgatniuk a másik filmhez. mi lehet az?
    ncsi

    VálaszTörlés