2014. november 14., péntek

Visszaszámlálás: 5 nap a Kiválasztott, 1. rész filmváltozatáig

Egy újabb nappal közelebb kerültünk a filmhez, amelynek alkalmából egyik kedvenc szereplőmet választottam. Haymitchet elég nehezen kedveltem meg, de szerencsére kiderült, hogy több van a karakterben, mint elsőre látszott. Most is mindvégig Katniss mellett áll, még ha ezt a maga sajátos stílusában is teszi:


2 megjegyzés:

  1. Igen, Haymitch karaktere legalább annyit fejlődött a 3 könyv során mint Effie-é. Az első könyv elején szerintem senkinek nem volt szimpatikus a részeges, nemtörődöm Haymitch, főleg ahogyan katnissal beszélt, és amilyen véleménnyel volt róla. Aztán ahogy jobban megosmerték egymást kiderült, hogy sok tekintetben hasonlítanak egymásra katnissel, hasonló viszontagságokon mentek keresztül. Haymitch már teljesen szívébe zárta a 74. Viadal 2 győztesét, a mentoráltjait, akiknek még mindig ő a mentoruk, a kiválasztottban is.

    VálaszTörlés
  2. Nekem már az elején szimpi volt a sok őrültsége miatt és adumája is jó volt aztán kiderült ,hogy nem csak esze ,ereje,humora hanem szive is van.Ez a fordulat nekem nagyon tetszett!♥♡

    VálaszTörlés