2014. november 11., kedd

Josh Hutcherson a GQ magazinban

Tudom, hogy a rengeteg anyag között épp Josh-t hiányoljátok (de tudjátok: én meg azt tudom hozni, ami van), úgyhogy most sokak örömére egy Josh Hutcherson cikk. Mondjuk el nem tudom képzelni ki volt az, aki egy filmpremierje előtt ez és így hozta ki a srácból, de hogy nem volt normális, az hétszentség...


- Tudod, életem egy adott pontján szeretném látni, hogy milyen...

Noha Josh Hutcherson a londoni Soho Hotel nyugodt környezetében ül, vad és gyilkos erdőkről beszél, ahol Éhezők Viadala karaktere, Peeta töltötte elmúlt éveinek nagy részét. 
Igen, ölnie is kellett. - Ha arról van szó, hogy vagy ők vagy én, akkor az ember valószínűleg menti a bőrét. - Igen, lőtt már éles fegyverrel, de ő maga nem tart fegyvert. - Néhány dolgot jól csinálunk itt Amerikában: van fürdőszobánk, konyhánk, bevásárlóközpontjaink, vízi vidámparkjaink, néhány dolgot viszont rosszul kezelünk, például a lőfegyvereket.
Az íjjal nincs nagy barátságban, ám Éhezők Viadala szereplőtársnője, Jennifer Lawrence természetesen igen:
- Nagyon jó benne, már öt éve edz, nagyon komoly. 




És igen, ha nem bánod, elárulja, hogy szívesen megkóstolná az emberi húst.
- Nem azt akarom, hogy valakinek meg kelljen halnia, hogy megehessem. - magyarázza. - Azonban, ha valaki meghal, természetes okokból, és ha nem volna ekkora tabu... Én kíváncsi vagyok. Tudni akarom milyen íze lehet [az emberhúsnak]. Ahogy az ember kíváncsi arra, milyen lehet az íze a galambnak, csak ember esetében. Mi is csak állatok vagyunk.

Mióta Jennifer Lawrence mellett kapott szerepet, a 22 éves Hutcherson napi szinten követhette, miképp randizik vele/csalja meg őt, ami kíváncsivá tehet minket, nem-e a túlbuzgó bloggerek húsát szeretné-e megkóstolni Josh, ő azonban higgadtan ragaszkodik ahhoz, hogy kapcsolatuknak semmi köze a szerelemhez.
- Az első pillanattól kezdve egyszerűen csak jól kijöttünk egymással - állítja. - Ha ezen felül még szexuálisan is vonzódnánk egymáshoz, az a világ legintenzívebb kapcsolata volna. Ugyanakkor soha, semmi nem volt köztünk. Kezdettől fogva olyanok voltunk, mint a testvérek. Szeretjük egymást és olyan szoros kapcsolat van közöttünk, amilyenből csak nagyon kevés akad az ember életében.

Az Éhezők Viadala utolsó része a Kiválasztott (amelyet két részben mutatnak be a mozikban) forgatása immáron befejeződött, Hutchersonnak meg kell tapasztalnia, milyen az élet Lawrence-en túl, amelytől Josh "hatalmas szeparációs szorongásra" számíthat. Jelenleg azonban a Benecio Del Toro által készített Paradise Lost promóján vesz részt, amely egy olyan fiúról szól, aki véletlenül épp Pablo Escobar drogbáró lányával kezd járni.

Alig várja, hogy visszatérhessen szülőföldjére, és már csak egy kérdés van, amelyet meg kell válaszolnia. Ahogy az Interneten írják, anyukáját tényleg Michelle Fightmaster-nek hívják?
- Ó, igen, ez igaz. - válaszolja közönyösen. - Ez egy német név, amelyet aztán megváltoztattak. Nagypapám kick-boxolt életének egy bizonyos időszakában és ez lett a neve. Nehéz dolog felnőni hozzá. A küzdelem mestere! Szétrúgom a s***d.
Forrás: GQ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése