2014. november 9., vasárnap

Patina Miller a Kiválasztott 1. részében

Ilyenkor, a promóidőszak csúcsán amennyire könnyű új bejegyzést hozni, olyan nehéz eldönteni, mit hozzak hamarabb, mi ér rá jobban. Persze nem kérdés, hogy az új képek, jelenetek, TV spotok, zenék mindenkit azonnal érdekelnek, az interjúk, cikkek közül viszont nehéz válogatni. Azért én szeretném, ha változatos lenne az oldal és a mellékszereplőkről is olvashatnátok.

A Patina Miller által alakított Paylor parancsnok különben is közel áll a szívemhez - bár nem teljesen ilyennek képzeltem el, mint a filmben láthatjuk - szóval remélem, más is épp olyan örömmel fogadja ezt a róla szóló kis írást, amilyen örömmel én hozom :)

A Blackfilm mutathatja meg az első képet a Tony-díjas Patina Millerről, aki Paylor Parancsnok karakterét alakítja Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott 1. részében.


A Suzanne Collins nagy népszerűségnek örvendő, A Kiválasztott című regényén alapuló filmben, amelyet Francis Lawrence rendezett, Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) sorsát követhetjük nyomon, aki Panem körzeteinek élére áll a zsarnoki és korrupt Kapitólium elleni lázadás során. Coin elnök (Julianne Moore) vezérlete alatt és megbízható barátai tanácsának figyelembe vételével Katniss kitárja szárnyait, hogy bátorságával megmentse Peetát és nemzetét.

Paylor parancsnok a 8. körzetbeli lázadók vezetője, akik a szabadságukért küzdenek a Kapitólium ellen. Azáltal, hogy alapvetően katonaként ábrázolja a könyv, Katniss magabiztos, határozott emberként gondol Paylorra.
Forrás: Blacklist

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése