2014. november 12., szerda

Kiválasztott nyereményjáték a Cosmopolitannel!

Emlékeztek még, hogy Az Éhezők Viadala és a Futótűz alkalmával is játszhattunk a Cosmoppolitannel?? Nos, ha nem, most felidézzük: Az Éhezők Viadala esetében egy premier előtti vetítésre lehetett 100 db páros belépőt nyerni. A Futótűz esetében az első vetítési napon nézhették meg a szerencsések - akkor 90 páros belépő volt a nyeremény - a filmet. Már az első esetben is volt visszajelzés, hogy nyertetek az olvasók közül, a másodiknál pedig több is, így idén kicsit csalódottan láttam, hogy nem látok ilyen játékot :(


Szerencsére ma Niki felhívta a figyelmemet, hogy ezúttal is van játék, csak kicsit más formában. A nyeréshez EZEN a linken kell kitölteni a lenti kérdőívet adataiddal és várni a jövő heti sorsolást! Ezúttal bármely Cinema City-ben beváltható mozikupont lehet nyerni, szóval nem csak a fővárosiaknak érdemes ám játszani. Íme a részletek:

A játék időtartama: 2014. november 12. - 2014. november 18. Sorsolás: 2014. november 19. A nyerteseket e-mailben értesítjük, a nyereményt postán küldjük el. A mozijegy kuponok 2-személyesek és beválthatók a Cinema City mozikban az adott filmre a premier napjától munkanapokon hétfőtől csütörtökig a moziműsornak megfelelően (amely moziban és időpontban megy a film), a szabad helyek függvényében. A moziműsor változásáért felelősséget nem vállalunk.
Forrás: Cosmopolitan

Nikinek köszönet a tippért!!

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, itt találtam meg a játékot, és nyertem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, gratulálok!! :) Én bezzeg már megint nem :(

      Törlés