2014. november 13., csütörtök

Három új TV spot - Az egyik máris feliratosan

Frissítve!
Míg felálltam a géptől másfél órára tovább változott a helyzet: a második spotot letiltották, de cserébe kijött egy még újabb is. A másodikat mentettem, feltöltöm indára és frissítem a bejegyzést a harmadikkal is.

Alig hevertük ki a két új jelenetet, máris egy két három új TV spot, amit gyorsan feliratoztam is. A spot immáron a 8. a sorban, a címe Caesar és szerintem tartalmaz is minden mozgalmas jelenetet a filmből, kellőképpen félrevezetve azokat, akik csak ebből indulnak ki. 
No, de itt is a TV spot azoknak, akik nem tartóztatják meg magukat ezen anyagoktól.



A másik, sorszám szerint a 9. Spot címe Fight (Harc).



A harmadik, vagyis a sorban 10. TV spot, amelynek címe Battle (Csata), csak 15 másodperces, de így is van benne új jelenet, szóval csak óvatosan. Ezt is tudom pótolni, ha a gonosz Lionsgate-ék letiltják. Azért nagy marketingstratégia, hogy eldugják az ember elől a reklámot!! :))


Úgy vélem, csak holnap vagy hétvégén lesz energiám ezeket is beletenni a Gyűjtőposztba, illetve a jelenetekből is csinálni egy másikat.

4 megjegyzés:

  1. A 2. már le is van tiltva... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na aggódj, megmentettem. Sőt, jön a harmadik is.

      Törlés
    2. A kintiek úgy fogalmaznak, hogy a Lionsgate úgy bombáz ma minket ezekkel a TV spotokkal, ahogyan a Kapitólium bombázta a 13. körzetet. Alig ér célba ez egyik, más jön is a másik. Bármennyire morbidan is hangzik, van benne valami :))

      Törlés