2014. november 30., vasárnap

Jennifer Lawrence Nylon interjú

Hosszú idő eltelt azóta, mióta Jennifer Lawrence csatlakozott Az Éhezők Viadala sorozathoz. Végtére is, amikor leszerződött a sorozatra, még csak egy ártatlan kislány volt alig egyetlen Oscar-jelöléssel a zsebében, amelyet a Hallgatás Törvényéért kapott. Azóta tavaly a Napos Oldallal el is nyert egy Oscart, majd idén az Amerikai Botránnyal újabb jelölést tudhatott magáénak.


Hamarosan véget ér Jennifer Lawrence szerepe Az Éhezők Viadala fő lázadója, Katniss Everdeen személyében. És bár a sorozat forgatása már véget ért, a rajongók még csak az utolsó előtti filmet, Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. részét láthatják.

Jimmy Fallon show-jában Liam azt mondta, hogy a csókjelenetek előtt fokhagymát és hagymát ettél...
Azért nem erről van szó - Csak én nem pörgök rá annyira egy csókjelenetre. Egyszerűen csak megettem bármit, amit kívántam. Szerintem az a hagyma, amire utalsz, abban a lilahagymás-mustáros szendvicsben volt, amit akkor ettem. 

Mennyire hasonlítasz a karakteredre?
Mindig ideges leszek az összehasonlítgatások miatt, mert Katniss egy olyan lázadás vezetője, amely megváltoztatja a világot, én meg nem. Én csak élem az életem.

Van valami, amit megtudtál magadról és meglepett?
[Liam Hemsworth-re utalva] Azt hiszem, ami meglepett az az, hogy sose vártam, hogy ilyen jóképű pasi valaha a legjobb barátom legyen. Soha nem gondoltam, hogy ilyesmi megtörténhet, de igen. Ő a legcsodálatosabb, legszeretetreméltóbb, családközpontú, kedves, vidám, fantasztikus srác. Igazából ő tanított meg rá, hogy igenis legyek egyenes és álljak ki magamért. Ez az én gyengeségem: ha tárgyalni kell. Én gyáva vagyok kiállni magamért, Liam azonban mindig korrekt ilyen téren. Mindig pontos, mindig teszi a dolgát és nagyon jó abban, hogy odafigyeljen rá, hogy jól menjenek a dolgok. Ő tanított meg rá, hogy legyek egy kicsit keményebb. Ez fontos volt, nagy szükségem volt rá.

Sokan felnéznek rád. Ez nem jelent terhet?
Csodálatos emberek vannak körülöttem. Őszinte emberekkel vettem magam körül. Ők megmondják nekem, ha úgy gondolják, hogy "Ezt abba kellene hagynod." vagy hogy "Borzalmasan nézel ki. - valódi, őszinte emberek. A publicistáim 16 éves korom óta vannak mellettem, végignézték, ahogyan felnövök, ismernek és szeretnek engem; az ügynököm 17 éves korom óta áll mellettem. Fantasztikus barátaim vannak, akik nem szakmabeliek, és akik már évekkel azelőtt a barátaim voltak, mielőtt még bízhattam volna abban, hogy ez egyáltalán megtörténhet. Valami furcsaság mindig történhet, ha az ember nem számít rá. Már egy olyan apró dolog, hogy hogy néznek az emberre, hatalmas érzelmi változásokat tud jelenteni. Mert én nem érzem a különbséget, és ha néha elmegyek szórakozni, és látom, hogyan néznek rám az emberek, akkor furcsán érzem magam és egy kissé kirekesztettnek. Szóval megpróbálom magam olyan emberekkel körülvenni, akik nem tekintenek rám másképp, és soha nem nevetnek erőltetetten a vicceimen.

Gondoltad volna, hogy a forgatás utolsó napja ilyen érzelmes lesz?
Ez bonyolult, mert itt egy nagyon hosszú forgatásról van szó. Nehéz és fárasztó volt, szóval egy részem várta, hogy végezzünk, hogy megadhassuk szervezetünknek a szükséges pihenést, de aztán az ember rájön, hogyha ennek vége, nincs visszaút. Szóval összetett dolog volt, vegyes érzésekkel. Egyrészről megkönnyebbülés volt, hogy vége, mert kimerültek voltunk, ugyanakkor olyan szomorú. De még mindig nagyon jó barátok vagyunk, és folyton sokat beszélünk - néha túl sokat is - de ez már más. Ha az egészből csak Josh és Liam barátságát nyertem volna és semmi mást, már azt is hatalmas áldásnak érezném. Életünk egyszerre változott meg, mi pedig ott álltunk egymás mellett.
Forrás: Nylon Magazine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése