2014. november 16., vasárnap

Képek és portrék a tegnapi New Yorki-i promóeseményekről ééés Woody Harrelson is színre lép

A tegnapi promórendezvény, amelyről élő blogot próbáltam készíteni egy rajongói találkozó volt, amelyet egy sajtótájékoztató követett szintén New Yorkban. Itt is készültek ugyan interjúk, de ezekkel én már külön foglalkozni nem fogok, szerintem sok újat már nem is mondanak. Vannak viszont képeink.

Elsőként egy csoportkép a rajongói találkozóról:

Forrás: ScreenRant
És készültek portrék a sajtótájékoztatón is, bár onnan csak a trióról látok:


Az ugrás mögött külön-külön portrén is láthatjátok a három főszereplőt, illetve, mint a címben is olvashatjátok, Woody Harrelson is életjelet adott magáról. A Saturday Night Live műsorát vezette, amikor egyszer csak betoppant hozzá két fiatal fickó, majd egy csaj is... ;)





És akkor következzék a Saturday Night Live videója:


Feliratot, részletes fordítást nem mellékelnék, de a történet lényege, hogy Woody Harrelson volt a tegnap esti műsor vezetője, aki először 25 éve, 1989-ben vezette ezt a műsort. Gitáron kísért dalával ezt az évet eleveníti fel, bár hozzá teszi, hogy a drogok miatt kissé zavarosak az emlékei (arról énekel, hogy ekkor omlott le a berlini fal, Michael Keaton játszotta Batmant, de arra már nem emlékszik, ki is volt akkor az elnök...) A dal végén toppan be Josh és Liam, akiknek segítségével folytatná a dalt Woody, de Josh közli, hogy akkor ő konkrétan nem is élt még. Erre Woody megkérdezi, hogy hány évesek, Liam pedig felvilágosítja, hogy 24 illetve 22. Erre Woody: "Ja, azt hittem, negyvenes éveitek elején jártok!"
Nem sokkal később betoppan Jennifer is, akit úgy mutat be Woody, hogy "Az igazi Taylor Swift" Jen tiltakozik, hogy ő nem Taylor Swift, hanem az a Jennifer, akivel kábé 10 Éhezők Viadala filmet forgattak le együtt. Mire Woody: "Akkor azért nem ismertelek fel, mert nincs rajtad a lila parókád", mire Liam pontosít, hogy az meg Elizabeth Banks.
Most, hogy így összegyűltek, Woody szeretné, ha segítenének neki énekelni, mire Jen: "Miből gondolod, hogy bárki is hallani akar engem énekelni?" A nagy üdvrivalgásra azt mondja Jen, hogy akkor sem fog énekelni, mert a hangja szarvasbőgéshez hasonlít, de Liam megnyugtatja, hogy nem, inkább olyan, mint egy kutyáé, amit elütött egy kamion.
Aztán újra kezdődik az éneklés, amelynek vokáljába beszáll a trió, ám a videó végén Woody még elárulja, hogy azért mond mindent összevissza, mert sok füvet elszívott, mielőtt bejött volna. :)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt az snl :D és ez a klip :D josh mennyire beleéli magát :D liamnek ez volt az első snl.fellépése?jimmy fallon showjában nagyon vicces volt liam :) josh is volt,de most liames beszélgetés jobban tetszett.
    Ncsi

    VálaszTörlés