2014. november 18., kedd

Sam Claflin Jennifer megvicceléséről

Kezdetektől fogva legendák keringenek Az Éhezők Viadala sorozat egyes filmjei forgatásán zajló őrült tréfákról. Volt rá példa, hogy Jen kilopta Alexander Ludwig ruháit a lakókocsijából, míg a fiú fürdött, de Jen is pórul járt, amikor egyik alkalommal lakókocsija WC-jében a vadászdarázs csípte Glimmert jelképező bábu várta. Azóta is folyamatosan olvashatunk hasonlókról, azzal a megjegyzéssel, hogy a legnagyobb mókamester maga Jennifer Lawrence. Sam Claflin most egy olyan történetet mesélt, amelyben viszont épp Jent viccelték meg :)


Sam a londoni világpremieren így mesélt ezen élményéről az Irish Examiner riporterének:
- Volt egy alagút, amelyben nem voltak fények, csak amikor az ember kinyitotta az ajtót, az volt az egyetlen fényforrás. Azzal szórakoztunk, hogy rávettük egymást, hogy a másik álljon ott harminc másodpercig, miután bezártuk az ajtót, így vaksötét lett, és nem láttunk semmit, csak a fejünk fölül érkező zajokat hallottuk. Nem mindennapi élmény volt.

- Egyik nap kitaláltuk, hogy eljátsszuk ezt Jennel, azzal a különbséggel, hogy előtte elrejtjük benn Josh-t, mielőtt ő bemenne. Neki fogalma nem volt róla, hogy valaki van benn, azt hitte, hogy csak be kell mennie és erősnek kell lennie fél percig. Miután bezártuk az ajtót, Josh persze elkezdett hangokat kiadni, mire Jen pedig sikítozni. Mi meg álltunk az ajtó előtt és csak szakadtunk a nevetéstől.
Forrás: Irish Examiner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése