2014. november 17., hétfő

Hit-Fix interjú a trióval

Ez lenne az a videó, amelyben kedvenc főszereplő hármasunk feleleveníti Jennifer éneklős jelenetének tarumáját, ahogy Titeket, engem is megvezetett az eredeti cím, a videóban ugyanis nem csak erről esik szó. Viszont ettől a három embertől szerintem mindennek örülünk :) Vigyázat azonban, a videóba került filmrészlet (sőt, azzal nyit!), színfalak mögötti felvételek, szóval megtekintés csak saját felelősségre!!


Poszttraumatikus stressz, kínzások, menekülttábor - nem hiányoznak Az Éhezők Viadala boldogabb napjai (amikor meg mások szórakoztatására ölték egymást a gyerekek - vetődik fel a trióban)? Mennyivel volt másabb ennek a filmnek a forgatása, mint az előző kettőé?
Josh: Számomra azért volt más ennek a filmnek a forgatása, mert egy darabig nem is volt.
Jen: Az borzasztó volt.
Josh: De maga a forgatás élménye ugyanolyan volt, hiszen ugyanazzal a szereplőgárdával és stábbal forgattunk, a filmek lesznek nagyon másak. 
Jen: Amiben nyilvánvalóan különbözik, az maga a cél, hiszen nincsen már Viadal. 
Mennyire éreztétek magatokat lehangoltnak egy-egy forgatási nap után?
Liam: A forgatáson minden olyan vidám volt. Jó, hazudok, mert kemény belemenni egy-egy komoly pillanatba, de azért a forgatási szüneteket ezekkel az emberekkel tölthettem.
Jen: A film nagyon sötét, igen.
Jennifer, most hogy énekeltél a lemezen, nem tervezed, hogy kiadsz egy lemezt?
Jen: De, abszolút.
Azért most a forgatás után legalább van valamilyen élményed, tapasztalatod.
Jen: Van hát, elég traumatikus, borzalmas. Gyűlölök énekelni és az, hogy mások előtt kelljen énekelnem, a legnagyobb félelmem. A forgatás napján sírtam, reszkettem, hogy "Haza akarok menni, anyukámhoz!" Borzasztó volt. Soha nem hallgatom meg a dalt, amikor jön az a jelenet a filmben, bedugom a fülemet.
Josh és Liam: Meg kellene hallgatnod, igazán jó lett! Le kellene küzdened a félelmedet! Ha valakinek valamilyen traumája van, vissza kell menni ugyanoda és le kell győznie! Ez lenne a terápia.
Jen: Na, most le is izzadtam.
Lehet, hogy tényleg jobban éreznéd magad tőle.
Jen: Nem, ez az én ügyem. Ez az én saját, negatív dolgom. 
Ami Katnisst illeti, a film arról szól, amikor valakit belekényszerítenek egy helyzetbe, amire nem érzi őszintén késznek magát. Ilyesmi történt már veletek a szakmai munkátok során?
Josh: Igen, szerintem azok a változások is hasonlóak, amelyek ezen filmek után következtek, ez olyasmi volt, amire nem tudtunk felkészülni, ami nagyon váratlanul ért. De ilyesmi mindenki életében történik, és függetlenül attól, hogy jó vagy rossz, akár új munkába kezd az ember vagy váratlan haláleset történik a családjában, szóval ilyenek mindig történnek az emberrel, ami váratlan, ezekhez meg kell tanulni alkalmazkodni. 
Jen: Igen, az első X-Men film előtt is azt hittem, hogy majd csinálnak valami kék ruhát nekem, de aztán kiderült, hogy csak befestik a testem. Na, az váratlanul ért, borzalmas volt. 

1 megjegyzés:

  1. a videót nézve azon gondolkoztam, hogy nem egy ilyen interjú van, amit ugyanaznap vettek fel ezzel a trióval,csak az a különbség hogy más kérdez tőlük, de ugyanazokról a dolgokról beszélnek, hogy mennyi idő után unják meg, hogy ugyanazokra a kérdésekre válaszolnak egész álló nap.a harmadik videó után elkezdtem őket sajnálni, de hát ez a dolguk...
    ncsi

    VálaszTörlés