2014. november 16., vasárnap

Sam Claflin lazán sokmindenről

Két nagyon remek hangulatú videót is találtam, amelyben Sam Claflin beszél mindenféléről a Kiválasztott kapcsán, egy kicsit lazább stílusban. A Sam rajongók biztosan örömmel fogadják :)

A videóban a második előzetes képeit láthatjuk Sam mellett/mögött, ennek tudatában kattintsatok, vagy ne :)


- Az ember soha sem készülhet fel egy olyan őrületre, mint egy Éhezők Viadala premier. Arra törekedtem, hogy tisztességesen vendégül láthassam a szüleimet és a barátaimat, ami mindig csodálatos. Megpróbálok minél több ilyen hasonló pillanatot megosztani a szeretteimmel. Megpróbáltam nem túlpörögni, elfelejteni a rajongókat és a családomra koncentrálni. De tényleg nagyon izgatott voltam. 
- Ezek az egyenruhák nagyon kényelmesek voltak, csak azért mondom ezt, mert a tavalyi év után, amikor azok a szűk kezeslábasaink voltak, és most egy részem nagyon örült, hogy olyan [szűk] nadrágot már nem kell felvennem. Ebben a filmben nagyon sok időt töltöttem kórházi köpenyben is, ami számomra nagyon szellős volt, ahhoz képest, amihez szokva vagyok. 
- Igen, azt hiszem [Jennifer] szenved kissé, mintha beteg lenne, valami [vírus] terjed közöttünk. Nem tudom, nem csókolóztak-e Josh-sal titokban, de mindketten elég betegek, sajnálatos módon. Nagyon sokat utazgattunk mostanában és lehet ez az atlantai időjárásnak is köszönhető.
- Szívesen eljátszanám Katnisst! Ha lenne rá lehetőségem. Hihetetlen lenne. Parókát hordanék, lenne íjam és nyilam, ilyenek. Borzalmas lenne...

A másik interjúnak rontja kissé az élményértékét az interjú közben is túlpörgő, rajongó műsorvezető, de igyekszem Sam lényeges mondanivalóit kimazsolázni. De az már csak a folytatásban. Azért szó van a kisgatyás jelenetről is, érdemes ám kattintani ;)





Hogyan diétázott ez alkalommal:
- Van egy jelenet a filmben, amelyben kisgatyára vetkőzök, teljesen váratlanul, nem is tudom, beszélhetek-e én erről egyáltalán... De igen, emiatt a bizonyos jelenet miatt konkrétan négy napig nem ettem és vizet is csak keveset ittam. Igazából azért, mert tényleg betegnek akartam látszani, hogy őszinte legyek. De ez csak egyetlen jelenet volt, nem csinálnám ezt minden egyes szerepért, amelyet eljátszom. Nem lenne túl egészséges. [...] De majd' meghaltam egy hamburgerért azon a napon. A többiek fel-alá járkáltak körülöttem a kajáikkal, nekem meg az járt a fejemben, hogy "Annyira szeretnék enni."
A rajongók Twitter üzeneteiről:
- Csak nagyon ritkán olvasok nekem küldött üzeneteket, mert kicsit rossz érzésem van tőle: nem akarok elszállni attól, mennyire csodálatos vagyok, csak mert az emberek ezt mondják és azt sem akarom, hogy rossz embernek érezzem magam, mert mások meg ezt mondják. Kísérletezgetek, vannak olyan pillanataim, amikor van egy kis kieső időm és kiírom, hogy "Kérdezd Sam"-et és megválaszolok néhány kérdést, de csak, hogy az emberek ne gondolják, hogy nagyon elzárkózom.
Nem fél-e attól, hogy behatolnak a privát szférájába:
- Nem, én nem hiszem, hogy ehhez elég izgalmas lennék. Azzal töltöm a hétvégéimet, hogy X-Faktort nézek és sétáltatom a kutyámat és ez szerintem nem annyira... Korábban egyszer megkérdezték, mi volt a legszörnyűbb cikk, amit olvastam magamról, és az, amiben leírták, hogy a feleségemmel Hawaii-ra utaztunk, mert nem tudom, ebben mi olyan különleges. 

2 megjegyzés:

  1. Akkor ezek szerint benne hagyták a "Finnick kisgatyában" jelenet. Oh, igen.
    Sam elbűvölő ezekben az interjúkban, mint mindig. Köszi Ancsi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, hogy benne hagyták-e az ebből még nem derül ki, de hogy legalább felvették, az tuti. :) Mondjuk most időkeret jut a lényegtelen apróságokra, szóval remélem én is, hogy nem hagyták ki :) Bááár, egy kisgatyás jópasi nem feltétlenül jelentéktelen apróság és én szeretem ezt a jelenetet, mert olyan váratlan és oldja a rész komorságát :))

      Törlés