2014. november 11., kedd

Szolgálati közlemény

A mai nappal lejár a film kritikái megjelenítésének embargója, vagyis innentől bármikor beleszaladhatunk (én már látok is jópárat) az interneten a filmről szóló írásba, hiszen média vetítések már korábban is zajlottak. Ami engem illet, a következőként kezelem a dolgot.
  • Külföldi kritikák: valószínűleg biztos, hogy fogok hozni, mert őszintén szólva kíváncsi vagyok. Természetesen senki filmélményét nem kívánom elrontani, ezért jelzem időben, ha spoileres írás kerül ki az oldalra. Tudom, hogy sokan a moziban szeretnének szembesülni azzal, hol ér véget a film, én ezt tiszteletben fogom tartani. Ezt kérem mindenkitől. Hadd legyen a film megtekintése mindenkinek saját élmény, miközben annak az igényeit is szeretném kielégíteni, akik hozzám hasonlóan kíváncsiak.
  • Hazai kritikák: Nem tudom, idén nálunk mikor lesz médiavetítés és hogy jelennek meg kritikák. Ha közöttetek van olyan, aki munkájánál fogva bejut ilyenre és ír a filmről és úgy gondolja, van helye a kritikájának az oldalon, kérem e-mailben jelezze, és látok rá esélyt, hogy kikerüljön az oldalra valamilyen formában - ezt nyilván meg tudjuk beszélni.
  • Rajongói kritikák: Külföldit valószínűleg hozok, ha összefutok olyannal, ami megtetszik. Hazait viszont nem teszek ki a jövő szerdai 10 órás vetítés előtt. Senkit nem szeretnék megbántani, de tavaly is volt, aki interneten itt-ott megtalálta a filmet és jött megosztani az élményeit, idén ilyen komment nem fog kikerülni. Természetesen lesz Vélemény rovat, amely jövő szerda éjszaka kerül ki az oldalra, és amelyben mindenki leírhatja majd a véleményét a szokásoknak megfelelően!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése