2014. november 21., péntek

A Bitódal filmes változata

Azt hiszem, megvan a délutáni programom. Bár enélkül is ez ment a fejemben, amíg be nem értem melóba. Vigyázat, valszeg le fogják kapni (igyekszek figyelni rá, és ha kell feltöltöm, de nem vagyok folyamatosan gép előtt, kicsi türelem, ha valami gond van a videóval, pótolni fogom!!)



UPDATE! Aki szeretné INNEN le tudja tölteni az MP3-as változatot! :)

28 megjegyzés:

  1. WAÚÚ én csak magyar szinkronnal hallottam eddig de így még szebb : ) Jen nem is értem mitől tartott : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem is értem, hogy nem az eredeti hangot adták be ennél. Dalnál sokszor azt szokták...
      De amúgy egyetértünk.

      Törlés
    2. Köszi! Örülök, hogy felkerült a teljes. A film megnézése után kerestem, de csak 30 másodperces részleteket találtam. Még most is a hatása alatt vagyok. Az egyik legjobb jelenet volt.

      Törlés
  2. Beakadt a replay gomb. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez sztem valami országos vírus lehet, mert nálam is ;)

      Törlés
    2. Nálam is! :) ÁÁÁÁ, gyönyörű :) Pár órája értem haza, majd holnap megpróbálok írni, szokásos, rendszerbe szedett, értelmesebb értékelést, de most áááá :) Pár szó: hatásos, a könyvtől jobban tetszett, de a Futótűz színvonalát nem sikerült megugrani, viszont az első részét simán, sőt! A kettő közzé pozicionálom be minőségben :) Na, inkább alszok rá még egyet :D

      Törlés
    3. LoooL :D
      Ezt írtam pont az én - tavalyinál kissé összeszedettebb beszámolóm végén. :)
      Nálam az 1. film 8/10, a Futótűz 10/10, ez meg legyen 9/10 :))
      Kíváncsi vagyok, mit írsz majd ;)

      Törlés
    4. Nagyon szep!:) tudnal segiteni hogy hogy lehetne ezt telefonrol letolten?

      Törlés
    5. Ha van rá igény, holnap kiteszek egy letölthető, mp3-as verziót, de csak időlegesen.

      Törlés
    6. Nekem ez a rész tetszett legjobban, nagyon mániás lettem.. Csak a vége, uristeen.. Es 2015. November 20. -ig kell várni

      Törlés
    7. Ancsi,részemről lenne igény az mp3-as verzióra! :)

      Ria

      Törlés
  3. nekem meg van a telefonomon és nem tudok vele betelni. Meg tudnád keresni magyarul? Nagyon kéne mert szerintem magyarul is olyan jó mint angolul. Köszi ;-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép! De nekem kellene az a szöveg amit magyarul énekelt mert nagyon megtetszett :) más sszövege van mint a könyvbende de talán így jobb is:)

    VálaszTörlés
  5. Nem hinném, hogy meg tudom találni a számot magyarul. Épp azért hoztam létre az oldalt, mert nálunk általában semmi (illetve nagyon nem sok minden) található meg egy világjelenségről magyarul. De ha nagyon kell nektek, akkor menjetek a forgalmazó, a Forum Hungary vagy Az Éhezők Viadala A film (hivatalos!!!) Facebook oldalára és ott kérjétek, ne itt, mert nekem ahhoz nincs közöm.

    VálaszTörlés
  6. Én feliratosan néztem és lehet hogy utómunkálat is fojt rajta de Jen hangja nagyon szép benne!A jelenetek amik a dal alatt mennek is nagyon jók!Borzasztóan szép!És a képi világa is!

    VálaszTörlés
  7. A kórusnál még most is kiráz a hideg ahogy a moziteremben!:-)♥

    VálaszTörlés
  8. Anna szint úgy!Komolyan ahogy ezt hallgatom örömkönnyeket tudnék potyogtatni olyan szép.És mikor a kórus is énekli és mennek a gáthoz,úristen olyan megható <3 :)

    VálaszTörlés
  9. Köszi a linket Ancsi:)))

    Ui.: Remélem a többi score is lassan elérhető lesz :D (mármint az új számok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen!
      A YT-n egyelőre csak a Bitódal van fenn, nyilván mindenkit az érdekel. iTunes-ról már letölthető az album, majd igyekszek résen lenni, de moszt nem vagyok maradéktalanul elégedett a filmzenével, szóval azért sem vagyok nagyon rápörögve...

      Törlés
  10. Annyira jó a film, nekem is nagyon tetszett.. ;) és ebbe a dalba szerelmes vagyok, olyan gyönyörű. Imádom Jen hangját <3 olyan szép *-*

    VálaszTörlés
  11. Nem tudjátok, hogy hol találom meg a magyar szöveget? :) Mert nagyon tetszett és sehol sem találom lécci aki tudja az válaszoljon mert nagyon nagyon tetszett nekem ;) előre is köszönöm :)

    VálaszTörlés
  12. Ancsi. Törölték. ha tudod vissza teszed? előre is köszi.

    VálaszTörlés
  13. Az eredeti szöveget hol lehet megtalálni?

    VálaszTörlés