2014. november 1., szombat

Elmaradnak a Kiválasztott távol-keleti promórendezvényei

Valamikor korábban EBBEN a posztban gyűjtöttem össze a Kiválasztott 1. részének promóeseményeit, most azonban kiderült, hogy a mára tervezett pekingi (igen, ez nem volt még ott jelezve) és a november 4-i szöuli rendezvényt törölték.

A hír mindössze ennyi, mondjuk én kicsit lyukasnak érzem így a programot, emlékezvén az előző kettőre, amikor nagy áruházakban tartottak körutat, tavaly volt egy nap, amikor interjúkat adtak a főszereplők, filmkészítők különböző online felületen, egy egész héten keresztül zajlottak az európai premierek. Most pedig még mindig csak annyi rendezvényről tudunk, amit a fent linkelt bejegyzésben láttok, illetve az európai premierek némelyikéről érkezik olykor egy-egy hír, hogy hol ki lesz, de számomra elég átláthatatlan az egész.

Annyi, hogy november 12-14 környékén a fő hármas (Jen, Josh, Liam) részt vesz majd amerikai showműsorokban, ahonnan számítani lehet filmrészletekre is, illetve olvasok osztrák és német TV-műsorokban való szereplésekről is (még itt november elejéről). 

Természetesen, ha ezekről lesznek képek és interjúk/átiratok, azokat igyekszem hozni, és nem is attól félek, hogy nem lesz elég anyag az utolsó hetekre (mert most is szétszakadok, pedig lazább hetem volt), de összességében ezt a film előtti promózást kicsit összeszedetlennek és hiányosnak érzem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése