2014. november 1., szombat

Nézd meg újra a Futótüzet a Sci-Fi napon és nyerj jegyet a Kiválasztottra!

Bár talán még korai erről tájékoztatni, de egyrészt nem szeretném, ha elkallódna a hír, másrészt majd előtte is emlékeztetlek Titeket erre a programra, amelyet annak szervezője, Juhász György ajánl figyelmetekbe, bár előzőleg én is megtaláltam az infók egy részét :)

Ami a lényeg, hogy november 15-én lesz az Uránia moziban egy Port.hu Sci-Fi Nap 2014 elnevezésű fesztivál. Az eseményen a mozifilmek lesznek a fókuszban, de a vetítésekkel párhuzamosan szeretnének sok egyéb érdekes programot is kínálni a látogatóknak.

Ami innen minket érinthet, az a 10:00 órakor vetítésre kerülő Éhezők Viadala: Futótűz (amit valljuk be, nem lehet elégszer megnézni). Igaz, a belépőjegy 1200 Ft, de ezzel a film után még egy órát lehet a rendezvényen tartózkodni, illetve a filmre jegyet váltók között kisorsolnak 1 db páros belépőt a november 20-án debütáló következő részre, Az Éhezők Viadala: A kiválasztott, 1. rész című filmre!

A rendezvényen a filmek mellett különböző programok is lesznek: előadások, kvíz, könyvvásárlási lehetőség és hasonló izgalmak. Ezek között is van, ami kifejezetten izgalmas lehet egy Éhezők Viadala rajongónak. Például a következő, amely gyakorlatilag közvetlenül a Futótűz után kezdődik (12:45-kor), tehát plusz költségek nélkül meg is hallgatható!

VILÁGMEGMENTÉSI TANÁCSOK 20 ÉVEN ALULIAKNAK
A young adult irodalom térhódítása a fantasztikumban
Varga Bea (On Sai) beszélgetőtársai Ferenc Krisztina (Lupi) és Mihóczy Mercédesz (Deszy)
Az Éhezők Viadalától a Beavatotton át az Emlékek őréig sorra kerülnek a mozikba azok a filmek, amelyek nagy sikerű Young Adult (YA) könyvekre építenek. Mi a sikerük titka?

Az jár az eszemben a rendezvénnyel kapcsolatban, hogy igaz, nem egy Comic Con, de végre valami olyan filmes esemény nálunk is, ami változatos, érdekes és sokoldalú, érdemes lehet ellátogatni.
Aki még tájékozódna a rendezvénnyel kapcsolatosan a következő oldalakon teheti:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése