2014. november 6., csütörtök

Íme Lorde Yellow Flicker Beat című számának videóklipje

Hát, ennek már talán nem is olyan sok köze van a filmhez, de a rend kedvéért megmutatom a Kiválasztott 1. rész társalbuma vezető számának videoklipjét. Lorde nem kapott (talán nem is kért) képsorokat a filmből a számhoz, így (számomra legalábbis) nem túl izgalmas. Lorde amúgy ma tölti 18. életévét, ennek apropóján kapjuk a klipet egyfajta ajándékként:

4 megjegyzés:

  1. Nagyon hatásos klip... nekem tetszik:D habár a végére akkor is betehettek volna valami poszáta jelképet vagy hasonlót..

    VálaszTörlés
  2. Hát ez a nő szerintem mindent tud csak nem klippet csinálni. Egyedül a hangáros rész tetszett. Az legalább egy kicsit idézte a viadalt. Nem tudom. Érzések=vegyes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, volt egy cikk arról, hogyan kellene értelmezni a klipet, de nekem egyrészt ez a téma már nagyon "határterület", másrészt iszonyúan nem vagyok kibékülve a Lorde felügyeli a társalbumot helyzettel, szóval ennél részletesebben már nem megyek bele.
      Elviekben jövő hétvégén felfedik a számokat, majd akkor...

      Törlés
  3. :-D Sajna nem bírtam ki röhögés nélkül azt a részt amikor elkezdett ugrándozni és ficánkolni. :D Egyedi táncstílusa van, az már biztos

    VálaszTörlés