2014. november 18., kedd

Visszaszámlálás: 1 nap a Kiválasztott 1. rész filmváltozatáig

Igen, lassan elérkezik a pillanat, amire mindenki rég vár. :) A szerencsésebbek/elszántabbak már holnap este 8 és 10 órakor megnézhetik az utolsó kötet első felének megfilmesített verzióját. Izgalmas pillanatok előtt állunk, kitartást addig! :))

Nem is tudok mást, mint a könyv egyik kulcsmondatát idézni a mai alkalommal:


Figyelem! A kinti rajongói oldalak mindenütt azt írják, hogy a film megtekintésekor érdemes bennmaradni a moziban a stáblista legvégéig, mert ott valami meglepetés vár ránk. Tudjatok róla, én szóltam. Jó mozizást azoknak, akik már holnap moziznak!!

12 megjegyzés:

  1. Kedves Ancsi!

    A "Coin elnök emberi oldaláról..." bejegyzésed végén írtad, hogy a film végén Philip Seymour Hoffman-ról lesz megemlékezés. Ez lenne vajon a stáblista végén?

    Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy a kettő ugyanaz-e, de nekem sem kerülte el a figyelmem a dolog :)

      Törlés
  2. Én is gondoltam erre, hogy a végén Philipre emlékeznek, de lehet az is, hogy megmutatják az 2. rész logóját, mint tavaly, csak az a film legvégén volt a stáblista elején! :)

    VálaszTörlés
  3. El se hiszem :) annyira be vagyok zsongva :D huuh már csak 10óra

    VálaszTörlés
  4. El sem hiszem, hogy itt tartunk !!! :)
    Jegyem is lefoglalva, igaz 2 nap csúszással fogom csak megnézni pénteken, mert a szerdai szinkronos hidegen hagy, és csütörtökön sajnos közbe szóltak a dolgok. :( De már alig várom a péntek estét!!!:)
    Viszont már most szégyellem magam, hogy ilyeneken pörög az agyam. De egyfolytában ott van bennem, hogy végre itt van amire 1 éve várunk, aztán röpke 2 óra alatt el is múlik, aztán kezdhetünk újból visszaszámolni. :O :D

    VálaszTörlés
  5. én végig is akartam maradni, mert mivel szinkronos lesz az esti vetítés és kíváncsi vagyok az eredeti hanging tree-re és 100% hogy magyarul éneklik majd a filmben és nyilatkozták hogy a stáblista alatt is lejátsszák majd azt, csak más hangszereléssel vagy feldolgozva vagy mi. szóval kíváncsi vagyok miért sírt szegény jen annyit az éneklés miatt.
    ncsi

    VálaszTörlés
  6. Én csak szombaton tudom megnézni, de addig is csak 3 nap van hátra! Már nem bírok magammal lol :-D

    VálaszTörlés
  7. Es a mozikba feliratos lesz a film?

    VálaszTörlés
  8. Háát én ma este magyarul nézem,egy kicsit tartok is tőle,sőt...De már nem bírok várni, egy perccel sem többet.
    Ancsi, megfogadom a tanácsod és végig bent maradok a meglepetésig.(ha lesz)

    VálaszTörlés
  9. Sajnos (bizonyos szempontból) barátokkal mentem, akik kinyargaltak az elsők között, ezért nem tudtam megvárni a stáblista végét, pedig mindig megvárom, ami pl a Marvel filmeknél jól is jön. Szándékomban áll még egyszer megnézni, akkor mindenképp maradok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, a marvel filmeknél kötelező ott maradni a stáblista utánig, van amikor kettő jelenetet is betesznek.
      Én megvártam most is, bár tudatm hogy nem létfontosságú jelenet lesz, gondoltam h a fecsegőposzáta átváltozása lesz, és az is volt. De azért klassz volt.

      Törlés