2014. november 28., péntek

Te miért vagy hálás?

Tegnap kicsit lassan esett le, hogy azért csappant meg a hírek mennyisége, mert Hálaadás van odakinn, ami egy négy napos hosszú hétvége. 


Bár mi nem ünneplünk ilyet, azért ha már itt vagyunk, én megkérdezem, Ti miért vagytok hálásak a sorozat kapcsán?

Ami engem illet, azért, hogy egy ilyen izgalmas, érzelmekben és értékes, összetett karakterekben gazdag, ugyanakkor nagyon aktuális ifjúsági történetet ilyen csodálatos színészgárda és filmkészítő csapat kelt számunkra életben.

Bár csak estefelé kerülök legközelebb gépközelbe, hogy kitegyem válaszaitokat, de azért gondolkodjatok ám el rajta, és írjátok ki magatokból :)

3 megjegyzés:

  1. Hálás vagyok Suzanne Collins-nak a könyvek megírásáésrt, Gary Ross-nak és Francis Lawrence-nek a filmek hihetetlenül jó adaptációjáért, a szereplőgárda és a stáb minden egyes tagjának, főleg Jennek és Joshnak! Hálás vagyok ezért az egész jelenségért, és a blogért. Köszönjük szépen Ancsi!

    VálaszTörlés
  2. Azért mert a könyvek megmutatták h mennyivel másabb is lehetne a világ !! Legyünk hálásak h "eddig" még nem olyan a kormányzás v a hatalom mint a sorozatban h azzal szórakoznak h gyerekek öldöklik egymást !! Ugyan még gyerek vagyok de a könyv teljesem érthető egy magam korunak is !!

    VálaszTörlés
  3. Legfőképpen azért vagyok hálás,mert megmutatta mit jelent a "kedvenc" szó.Biztosan mindenki találkozott már a kérdéssel:
    -Neked melyik a kedvenc filmed?
    Mindig rávágtam egyet ami eszembe jutott.De amikor ezt a filmet láttam,már egy fajta megszállottságot éreztem,hogy újra nézzem.Aztán befaltam a könyveket is és azóta szinte minden héten megnézem/elolvasom.A blogra napi 2-szer ránézek a friss hírekért (amit ezúton is köszönök).
    Köszönöm még,hogy megismerhettem egy csomó kedves embert a film által.Gondolok itt a rajongói klubbokra,illetve erre a blogra.
    A sok nevetésért,az izgalmakért,a zenék által boldoggá tett délutánokért.
    És a "végre láttam egy jó filmet" érzésért:)

    VálaszTörlés