2014. november 6., csütörtök

Mától letölthető és játszható Az Éhezők Viadala: Panem felkelése mobiljáték

A mai nappal indul el a Panem Rising című mobiljáték, amelyet Borka mutatott be Nektek majdnem két hete, amikor én kirándultam. 


Játékleírás:
Egy ellenállás vezetőjeként feladatod, hogy létrehozz egy magas szintű lázadó csapatot, hogy támogasd Katnisst Panem visszahódításában. Nyerd meg kedvenc karaktereidet, hogy csatlakozzanak osztagodhoz, hogy egyszer, s mindörökre felszabadítsátok a körzeteket Snow elnök uralma alól. Fedezd fel Panem minden egyes körzetét, toborozz lázadókat és gyűjtsd össze a szükséges eszközöket, amelyek a győzelemhez segíthetnek. Eddz csapattagjaiddal, hogy erősíthesd a csapat képességeit, vagy szereld fel osztagodat olyan speciális eszközökkel, amelyek hozzásegítenek, hogy egyedi képességekhez jussatok utatok során!

A játék, amelyről az ugrás után láthattok még két képernyőképet, egy szerepjáték, amelyben az első három Éhezők Viadala film karaktereivel játszhatunk. A játék a szokásos helyekről tölthető le: iTunes-ról és Google Playről. Elviekben nem csak az USA lakosok, hanem bárki: mi is letölthetjük. Hajrá, és lehet mesélni az élményeket, ha játszottok :)




2 megjegyzés:

  1. amíg tölt a 4 hangú fütyülés ismétlődik és olyasmi zene, mint az első rész elején amikor katniss vadászik. utána pedig ilyen "story telling" rész van, aztán választani kell két körzet közül (3 és 7). én a 7-et választottam és eszerint johanna mason-t (a másik beetee) :)
    utána haymitch bemutatja a 13-ik körzetet és, hogy mi mire való. a csatázás pedig ilyen kártyák alapján megy, amiket felfedezés során lehet begyűjteni (mindegyik kártya másban erős).

    nekem kicsit bonyolult, túl sok a szöveg és nem annyira látom értelmét. de a grafika nagyon szép és lehet ha az ember rájön a lényegére akkor jó szórakozás :)

    VálaszTörlés
  2. Na akk le is töltöm !! :D

    VálaszTörlés