2014. november 15., szombat

Két Éhezők Viadala program mára

Remélem, senki (de legalább a fővárosiak nem) felejtette el, hogy ma kerül megrendezésre az Uránia moziban a Sci-Fi nap, amelynek keretein belül 10 órától megnézhető a Futótűz, majd egy ifjúsági disztópiákkal kapcsolatos előadás/beszélgetés is lesz 12:45-től. Menjetek (ha siettek, még odaértek!), aztán pedig, meséljetek, milyen volt!!


Aki pedig nem tud elmenni vagy már hazaért, ma délután 16:05-kor megnézheti a Szeretettel Hollywoodból műsorát, amelyben a Kiválasztott 1. részének premierjéről láthattok interjúkat a szereplőkkel.

Kép: Szeretettel Hollywoodból FB
Személy szerint elég vegyes érzéseim vannak a dologgal, mióta láttam ugyanezen műsor Robert Pattinson interjúját, ami után azt is szégyelltem, hogy a műsorvezetőnő honfitársa vagyok, remélem, ez az anyag annál jobban sikerül...

5 megjegyzés:

  1. Mondhatnám, hogy én kérek elnézést a terjedelemért (1,5 + 3 perc??) és azért is, hogy a szerkesztő-riporter asszony egyetlen kérdésen kívül mást nem bírt kiötölni. Hiába no, bonyolult ez a film.
    Mondjuk én Liamet is meghallgattam volna - ha nem is a női hatalomról. Még jó, hogy van hozzá anyagom...

    VálaszTörlés
  2. Elég nagy csalódás volt... meg kell hagyni.. de nem azt mondta hogy a következő adásban folytatja a kiválasztottal? Vagy csak beképzeltem? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt mondta. Csak ezek után engem nem érdekel.
      Ezzel hirdették, cs**** meg, és mindennel foglalkozik, csak a Kiválasztottal nem, amire 5 perc sem jutott? Szánalmas.

      Törlés
  3. Azért nem volt annyira durva xDDD

    VálaszTörlés
  4. És volt valaki scifi napon? Milyen volt? :-D

    VálaszTörlés