2014. november 4., kedd

Jövő hétfőn kerül megrendezésre a Kiválasztott 1. részének világpremierje

Mint arról korábban már értesülhettetek, hogy idén (is) Londonban kerül megrendezésre az aktuális Éhezők Viadala film - ezúttal - A Kiválasztott, 1. rész világpremierje. A miérteket én magam sem értem pontosan (tavaly még lehet fogni az európai terjeszkedésre), és kicsit sajnálom is, hogy így, mert ide egyszerűen nem hozzák át annyi szereplőjét a filmnek. A következő képről több információt is leolvashattok, többek között a Londonba érkezők színészek névsorát és a menetrendet.


Az időeltolódás miatt, az időkhöz 1 órát adjatok hozzá, akkor kapjátok meg a közép-európai (hazai) időpontokat.

No, és hogy miképp érint ez minket?
Amint azt láthatjátok, a vörös szőnyeges érkezést a Yahoo élőben közvetíti. A Live streamet mindenképp kiteszem az oldalra, sőt, tervezem, hogy itthon maradok aznap estére és ÉLŐ BLOGBEJEGYZÉS-ben közvetítem az eseményeket, egyrészt, hogy a gépek előtt ülni nem tudók is visszanézhessék később, másrészt pedig igyekszek több forrásból is hozni anyagokat.

Gondolkodok a chat és a megjegyzésmoderálás témán, de most úgy látom, hogy chat nem lesz (valamiért mindig van valaki, aki kérésem ellenére nem tudja visszafogni magát, és tolja a linkjeit, pedig higgyétek el, hogy úgyis ilyenkor sokfelől tájékozódom én is). Abban lehet, hogy engedek, hogy feloldom pár órára a megjegyzésmoderálást, hogy ha beszélgetni szeretnének, akkor azt zökkenőmentesebben tehessétek.

5 megjegyzés:

  1. Woody Harrelson miért nincs ott sosem ezeken a premiereken?

    VálaszTörlés
  2. Húú ez nagyon jó lesz:)
    Amúgy régen milyen típusú chat szokott lenni az oldalon,illetve idén milyen/melyik chaten gondolkozol?

    VálaszTörlés
  3. Szuper, a Futótűzéről lemaradtam, ezt nem fogom kihagyni.

    VálaszTörlés
  4. Drága Ancsi!:)
    Akkor hol fogom tudni nézni a közvetítést?Tévén,vagy gépen?Ha gépen tudnál linket adni?És nagyon jó ötlet az hogy itt az oldalon is lesz közvetítés,ha ráérek mindenképp feljövök:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztem pedig egyértelműen megfogalmazni, hogy ide az oldalra kiteszem (beágyazható formában) a streamet (vagyis azt az ablakot, amin látjuk a közvetítést). Plusz, ezen kívül lesz egy másik, írásos bejegyzés arról, kit/mit láttunk, az interjúkban kitől mit kérdeztek, stb.

      Törlés