2014. november 21., péntek

Éhezők Viadala őrület (végre) nálunk is!!

Na, többen jeleztétek, akik a Corvin Moziban néztétek a Simple szervezésében a Kiválasztott 1. részének premierjét, mekkora buli volt a film körül a moziban!

Végre!! Nem tudom, mióta (oké, kábé 3 éve) várom, hogy végre igazi felhajtás (a szó jó értelmében!) legyen a jelenség körül nálunk is. És most talán történt valami. Az előadás szervezői nagyon kreatívak voltak. Először egy hihetetlenül látványos fényfestést vetítettek a mozi oldalára Éhezők Viadala témában, amelyről Crodix küldött egy képet:


A hangulatba az ugrás után látható videó is kiváló betekintést enged. Ezúttal hippnek köszönöm a tippet!



Ahogy a videó végén is hallhatjátok, az eligazodásban Katniss magyar hangja segítette a nézőket, és volt jónéhány Katniss-nek öltözött hostess lány, akikkel lehetett fotózkodni egy hatalmas poszter előtt. A képek közül egy komolyabb válogatást a Simple Facebook oldalán találtok, ebből egyet mutatok ízelítőül:


És végül még egy kép a karszalagról, amelyet minden néző kapott:

4 megjegyzés:

  1. Juj, tényleg nagyon exkluzív volt minden, nagyon odatették magukat a szervezők. Nem tudom leírni, hogy mennyire hálás vagyok, amiért ilyen körülmények között nézhettem meg a filmet. :)
    Mindenki nagyon profi volt, tényleg érződött, hogy egy különleges eseményen vagyok. Az egész olyan volt, mintha Amerikában lettünk volna egy film bemutatón.
    Remélem, hogy a 2. részt is lehetőségem lesz így megnézni.

    Ui.: Nekem a karszalagomon kék a háttér a fecsegőposzáta mögött. :D

    VálaszTörlés
  2. Honnan van ilyen karkötőtök ???
    Nekem is kell egy ilyen!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok kaptak ilyet, akik a Simple alkalmazásban vettek jegyet a november 19-i este 8 órás vetítésre a Corvin moziban.

      Törlés