2014. május 1., csütörtök

Innen-onnan, 85.

Jöjjön ismét néhány egyéb hír a sorozat színészeinek háza tájáról. Hátha, hogyha ezt is kiteszem, feléled Murphy barátunk, és véletlenül előkerül még ma valami izgibb is. :)

Jennifer Lawrence X-men filmje kapcsán most kezd csak felpörögni a promo igazán, ennek részeként egy héten belül több nagyvárosban tartanak premiert világszerte, amelyek közül valamelyik helyszínen Jennifer Lawrence is részt vesz ezen videó alapján. Őszintén szólva engem csak annyiból érint ez meg, hogy reménykedek, hogy ekkorra lassan valami előkerül a Kiválasztottból is, és hátha arról is hallhatunk Jentől. Hogy fizikailag hogy fog az beleférni Jennek, hogy májusban forgatja még a Kiválasztottat, Cannes-ban beindul(?) a Kiválasztott kampánya is, és közben X-ment is promóz, hát, nem szeretnék belegondolni.

Mindenesetre van egy új jelenetfotónk és egy jelenet is a filmből:

Forrás: JenLawFans
A következő jelenetet csak azoknak ajánlom, akik nem bánják, ha előre látnak filmrészletet, mert ez spoileresnek tűnik, bár lehet, nem az, én nem ismerem a történetet, de váratlan dolgok történnek benne - szerintem :))




Jennifer az elmúlt időszakban két újság címlapján is szerepelt, a Psychologies-ban, ahol egy interjú is észült vele, de csak a szokásos, honnan indult, hány Oscarra jelölték már, hogyan kezeli a hírnevet és a vörös szőnyeges felhajtást, szóval ezt nem fordítom most le külön. A másik a Martha Stewart Real Weddings magazinja, amelyben bátyja tavalyi esküvőjéről láthatjuk koszorúslányként. Ide most csak egy-egy címlapot hozok, az érdeklődők pedig a forrásokban további részleteket is találnak.


Sam Claflin legújabb filmjének, az Elnémultaknak a premierje is lezajlott már egy ideje, és igazából talán azt is említettük, kik vettek részt rajta, de a rend kedvéért, legyenek itt (is). Sam természetesen feleségével, Laura Haddockkal jelent meg, de ott volt Kiválasztott-beli leendő feleségét alakító Stef Dawson és Enobaria alakítója, Meta Golding is.



Az Elnémultak promóját lassan váltja Sam következő filmjéé, a Love, Rosie-é, amelyről rögtön két előzetes és egy Sam-et is ábrázoló jelenetfotó is előkerült. A két előzetes nagyon vicces filmet ígér, íme:



És itt egy jelenetfotó is. A film (kinn) októbertől látható a mozikban, remélem, hozzánk is eljut!

Forrás: SamClaflinFans
New Orleans-ban lezajlott Elizabeth Banks következő filmjének, a Másnaposok szerencséjének premierje is, kicsit azt hiányolom, hogy a film promója kapcsán Elizabeth-től mást még nem hallottunk, csak azt, hogy ő már leforgatta Effie jeleneteit. Most is csak egy képet hoztam, de erre is morcos vagyok, mert a Zimbion csak ilyen képeket találni, amelyeken becsillan a vaku, és profi fotóstól ez szerintem amatőr dolog.

Forrás: Zimbio
A filmhez már van előzetesünk, sőt szinkronos is, ám a végén találhatóakkal ellentétben a magyar bemutató csúszik kicsit, május 1-ről 29-re, szóval még ne rohanjatok a moziba:


Ebből a filmből is vannak jelenetfotóink is, íme:



Források: ExtraTV - Indiewire

Közben elkezdődnek lassan a Tökéletes hang 2. részének  próbái is, amelynek Elizabeth Banks immáron rendezője is. Erről is készült egy kép, íme:

Forrás: UK-Eonline
Julianne Moore következő filmje, a Maps To The Stars, amelyben az Alkonyat-rajongók Robert Pattinsont is viszontláthatják David Cronenberg filmjében. Ahogyan Cronenberg legutóbbi filmjét, a Cosmopolist is csak keresgéltem, vajon miről is szól (ez így maradt a film megtekintése után is, bár akkor már legalább a történetet láttam, a mondanivaló maradt előttem örök sötétségben), ez ezúttal is így van, mégis van valami a filmben, amiért szívesen megnézném. Úgy értem Robon kívül is. Íme egy francia feliratos előzetes, amitől nem lettem okosabb, de ha valaki talál magyar feliratos előzetest, az (kapaszkodjatok: ) linkelje nyugodtan, szívesen cserélem.


Van egy jelenetfotónk is a filmből Julianne Moore-ral, ezt is megmutatom:

Forrás: FilmTV
A legújabb Tini Nindzsa Teknőcök feldolgozás is érkezik idén (hozzánk augusztus 28-án), amelyben Alan Ritchson is szerepel. Mivel nem annyira felismerhető a filmben, ezért erről se várjatok sok új anyagot, de azért a film első TV ajánlóját megmutatom:


A Kiválasztottba nemrégiben leszerződtetett Gwendoline Christie Ausztráliában és Brazíliában promózták a sorozatot, erről is vannak képeink. Itt - váratlanul - találtam egy olyan videót is, amelyben Gwendoline Christie a Kiválasztottról, az erős női karaktereket ábrázoló könyvekről, filmekről beszél, erről lehet, hozok majd egy külön bejegyzést is, most azonban csak két kép a promóból:

Forrás: WinterIsComing

2 megjegyzés:

  1. Én egyébként azt hittem, hogy kicsit komolyabb film lesz ez Love, Rosie, már így a története alapján. De nem baj, hogy nem, igazából így is szörnyen várom:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akik a könyvet olvasták, azt mondták, hogy komolyság is van benne, szerintem sem lesz végig ilyen vicces, mintha Sam is nyilatkozott volna valami ilyesmit egyszer. Amúgy én egy lapos romantikus filmre számítottam, nem is vártam nagyon, de ez a két előzetes annyira CUKI, hogy elkezdtem érdeklődni a film iránt. :)

      Törlés