2014. május 28., szerda

Frissítve!! Csordogálnak az első forgatási képek Berlinből

Hosszú előkészületek után úgy tűnik, lassan elkezdődik a tényleges forgatás is Berlinben. Illetve az már nyilván zajlik egy ideje, most azonban képeket is találni már róla, ha nem is túl ipari mennyiségben.

Liam Hemsworth múlt pénteki sérüléséről a PopCrush azt írja, a bokája sérült meg a Gale-t alakító dögös színésznek, aki aztán aznap nem tudta már folytatni a munkát, így szabadnapot kapott. A sérülésről biztosat még mindig nem tudni, de egyes pletykák szerint Liam belerúgott valamibe, de a tegnapi orvosi ellenőrzés után már ő is folytathatta a forgatást. 
Hogy ezen a forgatáson pontosan mi is zajlik, azt egyelőre nemigen tudni, a District Two feliratokból furmányos logikával arra gondolok, hogy a Dióban és az azt követő események forgatása történhet, amit megerősíteni látszik az is, hogy Josh Hutchersonról napok óta Madridból érkeznek rajongókkal közös - friss - képek, szóval soka(to)k kedvence nincs Berlinben. 

Kép az eddigieken kívül kettő új van, ezeken viszont már emberek is fellelhetők. Gépközelben vagyok, ha kerül elő valami izgalmas, frissítem még a bejegyzést.



Na, most érdemes továbblépni még az ugrás után, mert van ott még, ahonnan ezek jöttek :)









Forrás: THGAustralia, Panempropaganda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése