2014. május 2., péntek

Gwendoline Christie az Éhezők Viadalába való beválogatásáról

Nem tudom, létezik-e ennél mélyebb gödör hírmentesség kapcsán (amúgy nyilván, mert így is kb minden nap elő tudok állni valami videóinterjú fordítással), de elég idegölővé kezd válni a várakozás. Sebaj, pár hét múlva lesz egy néhány napos időszak, amikor nem leszek gépközelben, majd tuti akkor kezdenek el ömleni a frissek...

Mindazonáltal tegnap az Innen-onnan rovatban ígértem, hogy hozok egy Gwendoline Christie interjú-részletet, amelyben a Trónok harca promója egyik állomásán az Éhezők Viadalába történő beválogatására reagál. Mint tudjuk, Christie a 2. körzet vezetőjének, Lyme parancsnoknak a szerepét vette át Lily Rabe-től.


Kb. két és fél percnél vetődik fel a kérdés, hogy nem régiben derült ki, hogy Gwendoline szerepelni fog az Éhezők Viadalában. Hogyan történt ez az egész? - kérdezi a riporter.
- Ez... én annyira boldog vagyok! És olyan izgatott. És ... nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért egy ilyen fantasztikus filmben szerepelhetek. Tényleg az vagyok. És nagyon csodálatos üzenete is van a történetnek, hisz Katniss egy nagyon hiteles, erős, modern nő. 
- Igen, de az utóbbi időben sok erős női karaktert látunk, ahogyan Brienne is az a Trónok harcában és az Éhezők Viadala-beli karaktered is ilyen lesz.
- Azt hiszem, ezekben a karakterekben közös, hogy igazi mélységükben ábrázolják őket. Ezeknek az erős női karaktereknek láthatjuk az összetettségét. Mind nagyon sokoldalúak és zseniálisan átgondoltak, és ezáltal a nők reflektorfénybe kerülnek, ami újdonság. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése