2014. május 20., kedd

Szolgálati közlemény

Olyasmi történik a blog történetében, ami viszonylag ritkán szokott: elutazom néhány napra. Természetesen egyrészről lesz nálam netbook meg mobilnet (de elég lassú a gépem), de értelemszerűen időkapacitásom sem lesz most arra, hogy a szokott intenzitással hozzam az aktuális híreket.

Természetesen nem hagylak itt Titeket teljesen üres kézzel, néhány bejegyzést bekészítettem, ezek meg fognak jelenni majd szépen lassan, és azért késő este/kora reggel megpróbálok felnézni az oldalra, kitenni a hozzászólásokat és ha van valami fontosabb, akkor igyekszem posztolni, és csak reménykedni tudok abban, hogy ez a hirtelen jött promódömping nem folytatódik a héten azonnal. Bosszantott volna, ha múlt héten lett volna ez az út, de szerencsére nem :) Szombat este térek vissza, akkor igyekszem majd fokozatosan feltenni az időközben kikerült anyagokat. Mindenki megértését és türelmét köszönöm! :)

8 megjegyzés:

  1. Köszönjük Ancsi, hogy ennyit foglalkozol az oldallal és azzal, hogy mindenről rögtön értesüljünk,igazán rendes dolog Tőled, úgyhogy szerintem mindenki egyetért abban, hogy megérdemled a pihenést! Jó utat kívánok Neked, és pihend ki magad, mert megérdemled!:)

    VálaszTörlés
  2. Jó utat Ancsi ;) :)

    VálaszTörlés
  3. Jó utat, érezd jól magad! :))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó utat és köszi, hogy ilyenkor is gondolsz ránk, Ancsi!!!<3<3<3

    VálaszTörlés
  5. Ez az, pihenjél! Szerintem túléljük, ha esetleg késnek picit a hírek. :)

    VálaszTörlés