2014. május 22., csütörtök

Mától a mozikban: X-men: Az eljövendő múlt napjai

Sokan várjátok Jennifer Lawrence másik nagy sikersorozatának, az X-Mennek az aktuális epizódját is, amely mától végre megtekinthető a mozikban. Természetesen erről a filmről is hoztam az ajánlót és az előzetest is, Jennifer Lawrence-ről pedig sok képet láthattatok Rejtélyként a promó során.

A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben. Az alternatív jövőt, a mutánsok és emberek közti háború újabb fejezetét bemutató filmben az X-Men-mozik mindkét generációja játszik: a több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük - immár robotokat is bevetnek ellenük. A sok mutánsnak és a sok harcnak egyetlen célja van: meg kell akadályozni egy a jövőben készülő katasztrófát. De erre csak egyféleképpen van lehetőség: meg kell változtatni a múltat. Forrás: Port.hu

Mivel a filmet a mozikban is szinkronosan nézhetitek meg, ezért ide is szinkronos előzetest teszek ki Nektek:


Ha van kedvetek kiírhatjátok magatokból, hogy tetszett Jen ebben a filmben, de szinte biztos vagyok benne, hogy csalódást nem fog okozni :)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyon jo volt! Vissza akarok menni a moziba :)))

    VálaszTörlés
  2. Vasárnap nézzük, már nagyon várom. Egyébként a filmekben nem fordítják le a karakter nevét magyarra, Mystique marad.

    VálaszTörlés
  3. Hihetetlenül jó film volt. Imádom!! Eddig a kedvenc marvel filmem (egy-két kivételével az összeset láttam). Csodajó!! :)

    VálaszTörlés