2014. május 20., kedd

Vörösszőnyeges interjúk Cannes-ból, 2. rész

Sok interjú van még Cannesból, amelyek közül újabb hármat hoztam mára. Még egy rész várható a sorozatból. Igyekszem holnapra.

Sam Clalfin:


Az embert ez ébreszti rá, hogy valamit jól csinál. Szóval ez nagy kiváltság és megtiszteltetés. Ez a harmadik alkalom, hogy itt kehetek Cannes-ban és minden alkalommal túláradó érzés fogott el a hely szépségétől, ennek a fesztiválnak azonban óriási történelmi nagysága van, nem tudok mást mondani, nagy kiváltság. Jennifer Lawrence egy hihetetlenül inspiráló és tehetséges zseni, ugyanakkor nagyon szerény is, és ösztöző hatással van nem csak a színészekre, de bárkire a világon.

Julianne Moore:


Ez nagyszerű, [Cannes] mindig csodálatos. Egy kicsit mindig tömény élmény, de csodálatos fesztivál.
Szeretem a[z Éhezők Viadala] könyveket. Tényleg nagyon imádom őket. A gyerekeim által ismerkedtem meg velük, egyikük 16, a másikuk 12, és a most 16 éves már sokkal a filmek megjelenése előtt olvasta a könyveket, és én is azt gondolom, hogy csodálatos történet és a világon mindenkit megérint. Szóval nagyszerű dolog valami olyasvalami részesének lenni, ami tényleg ennyire világméretű jelenség.
A színésztársak mind nagyon szívélyesek és mind nagyon csodálatosak, viccesek, okosak, jópofák és nagyon jó buli Francis Lawrence-szel együtt dolgozni ezen az óriási feladaton. Nagy élmény volt, azt el kell mondanom.

Donald Sutherland:


A filmnek nagyszerű politikai mondanivalója van. Ráadásul olyan szintű [a sorozat], hogy az emberek valóban értékelik, amiről szól. A Francis Lawrence-szel és Jennifer Lawrence-szel való közös munka egy hatalmas, pihentető, kellemes élmény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése