2014. május 26., hétfő

Chatelj Te is Jeffrey Wright-tal!

Jeffrey Wright kedden vesz részt a Los Angeles Times Live Chat-jén, helyi idő szerint délelőtt 10 órakor (ami nálunk este 7 óra lesz, tehát kicsit sem elérhetetlen a dolog), ahol a Gengszterkorzóban látható alvilági karakteréről, Dr. Valentin Narcisse-ről beszél majd.


A Los Angeles Times azonban azt mondja, valószínűleg felvetődik majd néhány Éhezők Viadala vonatkozású kérdés is. Ezt írják:
Wright látható lesz majd a hatalmas kaliberű sorozat utolsó részében, a Kiválasztottban, amelyet két filmben mutatnak majd be. Wright karaktere a sorozatban a villamosmérnök Beetee, aki éppenhogy túlélte a 75. Éhezők Viadalát. Mielőtt elfogadta volna a szerepet, Wright-ot - aki szerepelt a Casino Royale és A Quantum csendje című James Bond filmekben - ügynökének meg kellett győznie, hogy az Éhezők Viadala jóval nagyobb jelenség, mint a Bond. Biztosak vagyunk benne, hogy erről azóta maga is meggyőződhetett.

Kérdéseiteket Twitteren a #asklatimes utótag használatával tehetitek fel.
Forrás: L.A.Times

3 megjegyzés:

  1. Szia Ancsi! Nem tudsz Josh-al egy jo kis interjut? :D mar annyira kivancsi lennek az o velemenyeire is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami volt azt kiraktam. De én is abból élek, ami van. Josh most épp nincs terítéken. De ha lesz, hozok, természetesen :)

      Törlés