2014. május 21., szerda

Visszaszámlálás: Alig fél évet kell várni az első Kiválasztott film mozikba kerüléséig

Az elmúlt héten végre megtörtént az áttörés és végre beindult a Kiválasztott promója. Ezt igyekeztem követni az oldal hangulatával is, remélem, sikerrel. Közben a Kiválasztott 2. részének forgatása Párizsban folytatódott, szóval végre felpezsdült az élet a sorozat körül az elmúlt hónapban. Már épp ideje volt. 
  • Május 15-én a Lionsgate egy teljesen új weboldalt indított www.thehungergamesexclusive.com/ címen. Azt mondjuk nem fogom megérteni, miért kell nekik ennyi oldal és miért indítanak minden promó alkalmával újabbat, de segáz, ez nem ennek a bejegyzésnek a témája. 15-én kijött az első néhány jelenetfotó és egy karakterkép Coin elnökasszonyról, a hivatalos mozgó poszter, egy oldal a Kiválasztott forgatókönyvéből és egy hosszabb cikk a film készítéséről, amelyet két részletben olvashattatok (1. rész - 2. rész)
  • Miután húsvét előtt befejeződött a forgatás atlantai része, egy rövid szünet után a stábtagok Párizsban kezdtek gyülekezni és az elmúlt hetek a párizsi forgatási anyagoktól voltak hangosak. Nem szeretnék most itt semmit sem kiemelni, viszont a Forgatás cimkére kattintva visszakereshetitek ezeket a képeket és videókat.
  • Május elején váratlanul kihirdették Jackson és Tigris alakítóját, és annak ellenére, hogy sorozatnak véltük, és még néhány ilyen hivatalos bejelentést örömmel láttunk volna, végül ez ahogyan kezdődött, úgy félbe is maradt. Viszont az IMDB tanúbizonysága szerint Mitchell szerepében Joe Chrest látható majd, erről azonban hivatalos bejelentés nem érkezett. Mondjuk Gwendoline Christie kiválogatásáról sem, aki Lily Rabe-t váltotta a 2. körzet katonai vezetője, Lyme parancsnok szerepében, noha erről a színésznő is igencsak szabadon nyilatkozott a Trónok harca promójának egyik állomásán.
  • Múlt hétvégén pedig hatalmas buli keretein belül reklámozta a stúdió a soron kivetkező Éhezők Viadala filmet. Szombat délután előbb egy hivatalos fotózás, majd pedig a fergeteges hangulatú buli következett, amelyekről képes és videós élménybeszámolókat is láthattatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése