2014. május 11., vasárnap

Tervezz fejlécet az oldalnak !! eredményhirdetés

Megszületett az eredménye a két hete közzétett felhívásomnak, amelyre összesen 7-en küldtetek be "pályamunkát", fejléctervet. Bár azt már akkor sejtettem, hogy elképzelésemmel az lesz a baj, hogy lehet A Jó Döntést meghozni, hanem egy döntést tudok csak hozni, közben pedig vannak még az ugrás után lévő fejlécek között is olyanok, amelyek tetszenek, és nem tartom kizártnak, hogy még azok közül is lesz, amely - később esetleg - kikerül (természetesen a korábban már jelzettek szerint - senki munkáját nem kívánom a későbbiekben sem sajátoménak feltüntetni, szóval nyilvánvalóan egyeztetek mindenkivel, akinek a munkája akár hamarosan, akár később az oldalon látható!)

Szóval Annie-t még a napokban megkeresem, most azonban újabb feladat elé állítalak Titeket: az ugrás után - beérkezési sorrendben - megtaláljátok a többi érkezett fejléctervet is, hamarosan pedig kiteszek egy szavazást az oldalsávba, ahol eldönthetitek, Nektek melyik fejléc tetszik a legjobban, ennek alapján pedig a későbbiekben majd egy közönségdíjast is hirdetek :)

És végül, de nem utolsósorban szeretném megköszönni mindenkinek, aki időt és energiát szánt rá, hogy készítsen egy képet és elküldje, nagyon örültem mindegyiknek, higgyétek el!

Annie fejléce, amely hamarosan egy ideig az oldalt díszíti majd


További pályamunkák beérkezési sorrendben:

Leah Hope Eastbrooke

Geri

Beka

Borci

VanillaRice

Lorcsi

19 megjegyzés:

 1. OMG A Gerié nagyon jó lett. gyönyörű *.* És illene is az oldalhoz. Én azt tenném ki. Annie amúgy nem a Themazerunner oldal szerkesztője ? :OOOOOO

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Őszintén szólva imádom Geri fejlécét, és sokat gondolkodtam azon is. Ezért is írtam, hogy nem tartom kizártnak, hogy később még felkerüljön az övé vagy másé, mert ezeken kívül is vannak még jók.

   Annie nem a Themazerunner oldal szerkesztője. Azt az oldalt Anna és Cassie szerkesztik, nyilván ebből raktad össze az Annie-t :D
   Ellenben Geri a Percy Jackson oldal szerkesztője.
   De nem volt olyan kikötés, hogy más oldalszerkesztők ne küldhetnék be munkáikat, és nyilván ők is ugyanolyan "elbírálás" alá kerültek, mint mások. Nehéz ez na, mert szubjektív ez a dolog, és én is őrlődöm, de mivel több munka is tökjó, végülis rossz döntést nem is hozhattam :)

   Törlés
  2. Ja és tényleg. Marha ( én ) :D Köszi, hogy szóltál. Akkor értem. :)

   Törlés
 2. Nekem Geri és Leah Hope Eastbrooke fejléce tetszik a legjobban, de a többi is nagyon szép lett! :)

  VálaszTörlés
 3. De jók lettek!!!! Akiknek meg még nincs szavazatuk,vagy kevés van,azok se szomorkodjanak,mert én még képet szerkeszteni sem tudok,nemhogy ilyeneket csináljak!!!Mindegyik hihetetlen!!! Berni

  VálaszTörlés
 4. Hű, nagyon jók lettek, nem lehetett könnyű a választás!!! <3 És: gratula Annie-nek, fantasztikus!!!!!!<3<3

  VálaszTörlés
 5. Borzasztóan hálás vagyok, Ancsi, nagyon szépen köszönöm! Örülök, hogy tetszett a fejlécem. :))
  Természetesen a többieké is nagyon szép, gratulálok mindenkinek! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Húúú, a tied nagyon szép lett Annie.... (Mondjuk nekem is szépet csináltál a blogomra, amiért máig hálás vagyok. :)
   A többieké is jó lett, de nekem is Annieé tetszik a legjobban. Szép a színe, jók a képek, és még a kitűző is rajta van. :)

   Törlés
  2. Köszönöm, köszönöm! :) (Máskor is szívesen csinálok, csak szólj :))

   Törlés
 6. Gratulálok! :) Klassz lett az Annie-é és a többieké is.

  VálaszTörlés
 7. Gratulàlok mindenkinek...nagyon szép munkàt végeztetek !! :)) Ancsi elhiszem hogy nagyon nehéz dolgod volt ...mindegyik remek !!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon jó lett mindegyik, szerintem a legjobb Annié, és nekem Borci-é tetszik még nagyon! :) ;) :D

  VálaszTörlés
 9. Nekem Borcié és Lorcsié a kedvencem, nagyon elkaptátok a hangulatát szerintem :) de mindenkié remek! Klassz látni, hogy ennyi féle megközelítése van ugyanannak a témának. Gratulálok mindenkinek, szuperek! :)

  VálaszTörlés
 10. Gerié tényleg nagyon szép lett, az ővé a kedvencem :)
  sajnálom, hogy az enyém nem jött be annyira, talán majd legközelebb :))

  VálaszTörlés
 11. Mindenkié szép lett. Nekem Beka és Leah Hope Eastbrooke munkája tetszik leginkább.
  Köszi a lehetőséget, Ancsi! Jó volt kicsit Éhezők Viadalával is munkálkodni! :)

  VálaszTörlés
 12. Annie Gratulálok :D :D Nagyon szép lett. Geri a tiéd az fantasztikus. Zsolti

  VálaszTörlés
 13. Nekem meg lelkifurim van, amiért nem választhattam kettőt. Az vigasztal, hogy Geri oldalát így is hirdetem, és hogy senki nem tiltja meg, hogy később az ő képe is kikerülhessen :) :)
  Erősen tervben van ugyanis :)

  VálaszTörlés