2014. május 18., vasárnap

Megújult az oldal

Ahogyan azt ígértem Nektek nem olyan régen, az oldal kicsit felfrissült. Immáron az utolsó kötet feldolgozásához érkeztünk, most már a hírek többsége a Kiválasztott filmekről szól és fog is szólni, ezért egy azt idéző kék sablont választottam a továbbiakhoz. Mondjuk ez nem mindig fog harmonizálni a sokszor előforduló lángolós effektussal, de valaki egyszer így álmodta meg a harmadik kötet színvilágát, úgyhogy jó lesz ez nekünk is :)
Nekem különösen tetszik, hogy a háttéren a jobb oldalon szereplő ábra egyfajta madárra, fecsegőposzátára emlékeztet. :)

Az oldalsáv is átkerült bal oldalra, ezt még mindannyiunknak meg kell szokni, de remélem, majd ez is alakul. Igyekszem majd ezt az oldalsávot is frissíteni, ahogy ígértem Annie "jutalma" már kikerült, és délután, amint lejár a szavazás - úgy nézem - Gerié is felkerül. Azt is tudom, hogy nagy a felhördülés, amiért nem ő nyert, de azért nincs igazatok, mert ez a játék (amit nem vérre menő harcnak szántam, pedig kaptam ilyen hangnemű hozzászólást is), nem egy mindent eldöntő, végleges dolog volt. Geri fejléce amúgy nagy mértékben erre a képre épít, amit én már ismertem korábbról, és hosszútávon nekem valami hiányzott róla. De bármennyire is jobban elvem a "kevesebb néha több", most mégis Annie fejléce díszíti az oldalt egy darabig. Utána jó eséllyel Gerié váltja azt, mert valóban klassz és igényes az a kép is, illeni fog az oldalhoz, szóval azért nincs igaza a felhördülőknek, mert Geri sem (és szerintem a többiek sem!) vesztese ennek a játéknak!!

Az elmúlt időszakban egyébként megújult a Szereplők aloldal is, és az új stillek is felkerültek a Jelenetfotók közé. 

További jó böngészést az oldalon minden idelátogatónak!

Ui.: Egyetérteni nem kell velem, de innentől egyetlen számonkérő, becsmérlő és nem a cikkekhez tartozó hozzászólás sem fog kikerülni, mert nem szeretném, ha ezek az én, az ezekre adott válaszaim mások hangulatát rontanák el.

12 megjegyzés:

  1. Tényleg jól néz ki és az oldal is klassz lett. (y) ;) Hogy fogják váltani egymást a fejlécek ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy érted, hogy 'hogy'? Mert amúgy úgy, hogy leveszem az Anniét, és kiteszem helyette majd a Geriét. :)

      Ha a mikorra kérdezed, van elképzelésem, de hadd legyen meglepetés :)

      Törlés
    2. Igen amikorra akartam kilyukadni, de oké :D :)

      Törlés
  2. Ez egyszerüen mesés.. imàdom !!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett! :) Kicsit szokatlan még, de attól függetlenül szuper. :))

    VálaszTörlés
  4. Szuper lett! A fejléchez gratulálok Annie-nek! És szerintem a stílus (mármint a kék szín) abszolút passzol a Kiválasztotthoz. :)

    VálaszTörlés
  5. Szuper!!! Imádom (Y) ;)

    VálaszTörlés
  6. Nekem nagyon tetszik a megújult oldal, jó ez a kékes design, és szerintem a bal oldali sáv is szebb valamiért. Ne kérdezd miért, de nekem a bal oldalon jobban tetszik. :)
    A fejléc pedig még mindig csodaszép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azt filóztam tegnap, amikor áttettem az oldalsávot balra, hogy az ember balról jobbra olvas, és a fő infók a fő sávban vannak, ezért nem biztos, hogy szerencsés a bal oldalon lévő oldalsáv, de mindenképp át akartam tenni, mert nagyon kellett egy kis felfrissülés :)
      Én kezdem szokni, remélem, lassan mindenkinek sikerül majd.

      Örülök amúgy ha Neked és a többieknek is tetszik az új stílus :) Rég tervben volt már, reméltem, hogy jó lesz :))

      Törlés