2014. május 13., kedd

Videón Boggs halála

Gondolom nem kell hozzátennem, hogy bár nyilván CGI-mentes, ámde SPOILERes anyag következik:



"Mintha egy festett ablak egy pillanat alatt szilánkokra törne, s feltárulna a mögötte megbújó ocsmány világ. A nevetés üvöltésbe vált, vér mocskolja be a pasztellszínű köveket, a műfüst helyén valódi füst gomolyog.
A második robbanás mintha kettéhasítaná a levegőt. A fülem cseng. Nem tudom megállapítani, hol történt a detonáció.
Elsőnek érek oda Boggshoz, letaglóz a szétszaggatott test, a leszakadt végtagok látványa. Keresek valamit, amivel el tudom állítani a testéből ömlő vörös patakot. Homes félrelök, letérdel Boggs mellé, és feltépi egy elsősegélyláda tetejét. Boggs elkapja, és megszorítja a csuklómat. Az arca mintha elhalványulna, szürke lesz a haláltól és a hamutól."
A részlet Suzanne Collins: A kiválasztott című regényéből származik.

Ebben a legújabb videóban nyilván nem kell magyarázni, hogy az elején Boggs-ot és a két Leeg lányt látjuk, majd - vélhetően egy robbanás hatására - elterülnek a földön. Boggshoz, ha minden igaz, Jackson, Gale és Katniss szalad oda, az egyik Leeg testvér a másikon segít, mire jön a csapat többi tagja is és Jackson parancsára menekülni kezdenek, hátrahagyva a megölt Boggsot. 
Hogy Boggs miként is hal meg pontosan, az itt nem derül ki, ezen a jeleneten még nyilván sokat fog dobni a CGI és némi utómunka. 
Amit a THGAustralia cikke még kiemel az az, hogy nyilvánvalóan nem őrizték meg a csapat tagjai elhalálozásának sorrendjét, hiszen a könyvben az egyik Leeg lány hal meg Boggs előtt, itt pedig még mindketten életben vannak. Valószínűleg úgy lenne megható, ha ők együtt halnának meg. :(

A folytatásban állóképes anyagok is találhatóak a forgatásról. Elég durván jók ám !! :)



 






 Forrás: MockingjayUpdates

7 megjegyzés:

  1. Josh és Jen mit csinál azon a fotón? :D Klasszak a képek, egyre jobban érzem, hogy közeledik az a november :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy sugdolóznak, vagy puszilkóznak, de mindenképp aranyos :)
      Ja, és olyan kislányos Jen ezeken a fotókon. Eszembe jut az első döbbenet, amikor megláttam, ki játssza el Katnisst. Azóta kicsit nyugodtabb vagyok :)))

      És bár várom a filmet, azért remélem, hogy messze még a november és hosszú még a nyár :)

      Törlés
  2. Egyedül Katniss haja nem tetszik, nekem nagyon mű! :-(

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is fura az a haj !! :-/ De azok Jen & Josh fotók nagyon aranyosak !!

    VálaszTörlés
  4. Jen haja tényleg kicsit műnek hat Joshé pedig mintha kezdene lenőni? :D de ezeket az apróságokat félretéve nagyon szupi kis képek : ))

    VálaszTörlés
  5. Érdekes nekem most fel sem tűnt Jen parókája :D Egyébként utólag tudnak még javítani, hogy élethűbb legyen :) Nagyon várom!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, szerintem sem gáz Jen parókája, de ízlések és pofonok :)

      Törlés