2014. május 30., péntek

Gyorshírek estére

Míg én felelőtlenül néhány órára megint elhagytam a fedélzetet, elkerült egypár apróság, amiről azért szeretném, ha a legkitartóbb olvasók még ma értesülnének. :)

Először is a mai napon két sajtóközlemény is napvilágot látott, amelyeket holnap hozok részletesen, most csak a lényegeket:
  • Éhezők Viadala Vándorkiállítás indul útjára 2015 nyarán, ezzel vezetendő fel a legutolsó Éhezők Viadala filmet, a Kiválasztott, 2. részét. Hogy hol is lesz látható a kiállítás, és mit is fognak kiállítani, azt holnap hozom a részletes anyagban. Az egyik külföldi újság már riasztó ötletek sorával is előállt, hogy minek nem kellene lennie egy kiállításon, ezt a cikket is lefordítom, amint időm engedi.
  • A másik hivatalos sajtóközlemény szerint Lionsgate a Kabam nevű szórakoztató céggel írt alá együttműködést, amelynek során egy új Éhezők Viadala mobiljátékot hoznak majd létre. Ennek részleteit is holnap hozom.
  • Ezeken kívül egy hosszabb Sam Claflin interjú [UPDATE: Közben kinyomoztam, hogy EZ az interjú került ki online is, úgyhogy nyilván nem fogom újra lefordítani/kitenni] és egy rövid Jena Malone kérdezz-felelek is olvasható lesz majd a napokban, amelyek mind az elmúlt 24 órában került elő. A Jena Malone interjújából kiderül, hogy az ambiciózus színésznő már végzett a forgatás ráeső részével és azt is megtudhatjuk, hogyan érez felőle.
  • Josh Hutcherson viszont továbbra sincs Berlinben, annak ellenére, hogy tegnap éjszaka elindult egy ilyen pletyka/képi bizonyíték; sőt Joshról még mindig Madridból jelennek meg rajongókkal készült fotók.
És végül egy - szintén friss - videó, ami egy rajongói előzetes a Kiválasztott, 1. részéhez. Viszont, mint olyan, a legjobbak közül való. 

5 megjegyzés:

  1. Jujj ez a fanmade trailer nagyon király! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a rajongói előzetes nagyon jó. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ötletes, különösen az X-men idézet Jennifertől. :)

    VálaszTörlés
  4. Ez....ez...nehéz rá szavakat találni :) Úristen, nagyon bejön, hmmm nagyon szenvedélyes rajongó lehet, aki egy ilyet összerak, abszolút hatása alá kerültem :)

    VálaszTörlés