2014. május 19., hétfő

Vörösszőnyeges interjúk a Kiválasztott bulijáról, 1. rész

Jó sok ámde nagyon rövidke interjú készült a Kiválasztott szereplőivel a Cannes-i Filmfesztivál Kiválasztott bulijának vörösszőnyegén, ezeket hoztam most el fordítással.
Az interjúkat több részletben kapjátok meg, mert úgy látom, ma már nem tudok a végére érni az összesnek.

Jennifer Lawrence:


Ez egy teljesen más világ. Amikor Katniss magához tér a 13. körzetben, egy teljesen más élethez kell hozzászoknia. A Viadal véget ért, viszont kitört a forradalom. Ez egy hatalmas film. [A film] mérete és vizuális megjelenése igazi őrület. Hasonlót még nem láthattunk a korábbi filmekben, mert ezúttal nincs Viadal. Sokkal többet látunk azonban a Kapitóliumból és a 8. körzetből.

Josh Hutcherson:


Nagyszerű, igazán nagyszerű [a hangulat]. Én most járok itt először, azelőtt sose voltam. Ráadásul egy olyan filmmel érkeztünk, amelyre nagyon büszke vagyok, nagyon magabiztos vagyok miatta, ami a legjobb érzés. A Futótüzet nagyon jól fogadták itt tavaly, szóval az, hogy újra itt lehetünk egy bemutatóval, nagyon izgalmas.
Szerintem [a film] mondanivalója, hogy egyetlen embernek is mekkora ereje lehet, hogy felkeljen és változást hozzon létre. Ha az ember megnézi a hasonlóan nagyszabású sorozatokat, mint például a Gyűrűk ura, Harry Potter, ezek mind arról szólnak, hogy egyetlen ember megpróbál változást generálni. A mai világban, amikor az egyén olyan gyöngének érzi magát, és sok nagy dolog történik, akkor az embereket nagyban inspirálhatja egy olyan történet, amelyben valaki igenis kiáll és tesz valamit.

Liam Hemsworth:


Egy forradalom tör ki a történetben. Azt hiszem, legtöbbünk számára nagyszerű dolog visszatérni és együtt dolgozni egymással. Olyan, mint a gimiben, amikor az ember egész nap a haverjaival lóg, az emberek pedig odafigyelnek egymásra. Amikor olyan sok évet eltölt együtt az ember a többiekkel, összenőnek, ez olyan... mintha egész nap csak játszanánk.
Hatalmas díszletek jellemzőek. Hihetetlen a produkció minősége, és csodálatos helyszíneken forgattunk Párizsban az elmúlt két hétben, amit óriási kikerekedett szemekkel néztem csak. Én már voltam Párizsban párszor, de dolgozni ott egészen más. Már csak az, hogy az ember minden nap elautózik a forgatásra és láthatja Párizst, az csodálatos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése