2014. május 16., péntek

Képek a Kiválasztott május 15-i forgatásáról

Tegnap a nagy pörgésben ez elmaradt, ráadásul ugye a fő képszerző forrás is felszívódott. Sebaj, valahogy csak lesznek képek, ahogyan ezúttal is, bár mennyiségében lényegesen kevesebb.








9 megjegyzés:

  1. Fú, ez az utolsó előtti, amint Katniss és Gale egyszerre mozdul, naggyon király! :) Végre van rá valami utalás, hogy mennyit vadásztak/mennyire összeszoktak az évek alatt :) Persze Team Peeta örökké, ésatöbbi, de szégyentelenül alábecsült Katniss és Gale barátsága a filmekben, pedig igen különleges és fontos eleme a sztorinak! Persze, a végén szeretném látni az epilógust ;) De addig is SOKKAL több Gale-t a népnek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de szimpatikus hozzáállás ez egy Peeta pártitól ;)

      Törlés
    2. Én is örülök, hogy így látod. Én is reménykedem (a forgatási képek alapján talán joggal), hogy a következő részekben több Gale-t látunk, és kicsit több Katniss-Gale kapcsolatot, de természetesen nem zárkózom el az epilógustól sem.
      De azért hozzák már össze Gale-t egy kedves, aranyos lánnyal a végén, pls. Vagy - ha más nem - Johannával :D

      Törlés
    3. Ha nem jut egy kedves, aranyos lány, akkor Johanna is megteszi. XD

      Amúgy valahogy már vártam, mikor lesz olyan képünk, amin Sam Josht rángatja, hát most ez is eljött. :D (Szegény Joshnak már mindene kék-zöld lehet, a napok felében azt forgatja, hogy valaki lebirkózza/elrángatja valahonnan.)

      Törlés
    4. Halljátok, én mostanában átszoktam Gale-re, és egész egyszerűen Team Gale lettem :D Na jó, a fanficírás is rájátszott... ;)

      Törlés
    5. WW! De közben Josh is látod milyen fenemód agresszív lett!!! :)))

      Vanilla R! Notessék! Nem gondoltam volna :)

      Törlés
    6. Hát örülök, ha örültök :)) Spoiler... Ha ne adj, Isten :)

      Szerintem pont ebben rejlik ennek a szerelmi szálnak a varázsa, hogy mindkét fiú egyformán kompetens, érthető és jó választás. Persze, nekem is megvannak a stabil érveim, miért Peeta az egyetlen Katniss számára, de a könyvben végig csak csuriban tartott ujjakkal szurkoltam, mert vastagon benne volt, hogy Gale lesz a befutó. És pont ez a nagyszerű benne, hogy nem lehetett előre látni - mindkét srác nagyszerű, igazi hús-vér karakter lett. Attól, mert az én szívem Peeta felé húz, el kell ismerni, hogy a lehetőség benne volt Katniss és Gale párosában is - habár én inkább báty-húg viszonynak éreztem :) de azt is el tudtam volna fogadni, ha végül Gale lesz a párja.

      Josh-t én sem irigylem, megdolgozik Peetáért :) De... én vagyok az egyetlen, akit arra emlékeztet az a kép, mintha táncolnának Sammel? :D

      Törlés
  2. Egyetértek veled Ancsi a végére ez jó csattanó lenne...főleg ha Johanna !! ;))

    VálaszTörlés
  3. na az íjat pont így képzeltem el :D

    VálaszTörlés