2014. május 24., szombat

Kiválasztott epilógus: "Ne aggódjatok!"

Twitteren egy rajongó tette fel a következő kérdést Nina Jacobsonnak a következő kérdést:
Asszonyom, kérem küldjön egy apró jelet, amely arra utal, hogy megtartotta az epilógus részt, és meg fogja mutatni Katniss és Peeta életét gyerekeikkel a háború után.
Mire a válasz:
Ne aggódjatok!

Ti se aggódjatok, mert este hazaérek, és lassan visszatér az élet a normális kerékvágásba, bár ami azt illeti, szerintem olyan fenenagy kiesés talán nem volt. 

5 megjegyzés:

  1. Hát nem tudom ennek örüljek-e, nekem a könyvben sem tetszett ez az "idilli" kép a legvégén mert nagyon... elütött.
    Persze valahogyan tudassák velünk, hogy a jövőben Peetával lesz Katniss, de szerintem elég volna, ha lenne egy kép és az a híres idézet Katniss narrációjával. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg igenis kell egy megnyugtató vég ez után a kőkemény sorozat után, mert azon kívül, hogy én a hepiend híve vagyok, szerintem fontos, hogy pozitív kicsengése legyen annak, hogy igenis van értelme annak, ha valaki megtesz minden tőle telhetőt a változásért.
      De persze nem kell egyetértenünk :))

      Törlés
  2. Kicsit olyan beütésű ez a rész, mint anno a Harry Potter hetedik részének a vége. Nem teljesen hasonló, de a jövőbeli kép passzol :)
    U.I Ma van 24.-e és ma se jött előzetes. DE miért nem ? Lehet júniusban szerencsésebbek leszünk, vagyis nagyon-nagyon remélem és ajánlom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, mikor "kellene" kijönnie, mondjuk kicsit korai lenne még a promókezdést követő héten. Az Alkonyat Újholdja ugyanúgy novemberi film volt, annak júniusban jött ki első előzetese. De azt is kalkulálni kell, hogy a Comic Conon is esélyes előzetes (persze lehet, hogy idén nem azzal érkeznek), ahhoz meg közel van a június. Nem tudom, mit gondoljak, tippeljek...

      Törlés
    2. Tényleg a Comic Con, teljesen elfelejtettem most :D Talán ott, talán nem. Persze érhető, hisz a Futótűz is frissnek számít, meg DVD megjelenés sem olyan régen volt. Érthető, higy annak meg " már " áprilisban volt előzetese . :)

      Törlés