2014. május 25., vasárnap

Kishírek Berlinből

Vannak kisebb hírek és képek a csapatról, akik immáron Berlinben vannak.

Először is Jennifer Lawrence-ről és Liam Hemsworth-ről láthattok egy-egy képet. Ezek is paparazzi képek, de Jent már megint felhúzták a lesifotósok, mert amikor Nicholas Hoult-tal való séta közben lekapták, Jen elég durva stílusban küldte el őket melegebb éghajlatra. Ebből a sorozatból ezért nem fogok kitenni képet, és a többiből is csak szolidan. Remélem, jövő héten ismét láthatunk forgatási képeket is.


Következőnek Wes Chatham (Castor) tweet-jét hozom, akinek állítása szerint annyira jó lesz a Kiválasztott film, hogy konkrétan eldobjuk majd tőle az agyunkat. Hát, úgy legyen :)






A német Bild egyik cikke szerint viszont egyik nap Liam Hemwsorth megsérült a forgatáson, amelynek helyszíne a "város szélén lévő egyik ipari rom", amely egyes források szerint a potsdami Babelsberg stúdió egyik forgatási helyszíne vagy Düsseldorf egy elhagyatott vegyi üzemének telepe. Liam-et ezután kórházba kellett szállítani, ám további részleteket nem árultak el a balesettel kapcsolatban, csak azt tudni, hogy a forgatás nem állt le, szóval remélhetőleg nem túl súlyosak Liam sérülései.

Jövő héten a berlini Templehof reptéren folytatódnak a munkálatok várhatóan, ahonnan a héten már Ti is láthattatok képeket.






Az ugrás után néhány képet láthattok, amelyen az a lány látható a Kiválasztott szereplőivel, akinek a korábbi berlini forgatási helyszín képeket is köszönhetjük.



xshipper Mahershala Alival (Boggs) és Omid Abtahival (Homes)

xshipper Kim és Misty Ormistonnal (Leeg 1-2)

xshipper Wes Chatham-mel (Castor)
Forrás: @xshipper

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése