2014. május 12., hétfő

Jennifer Lawrence videóinterjú az X-Men premierjéről

Ui.: Hamarosan jönnek még forgatási képek, de közben megtaláltam és lefordítottam ezt a Jen anyagot, jó szórakozást hozzá, amíg jönnek az új forgatási anyagok!!

Egy nagyon kellemes hangulatú videó látott napvilágot az X-Men premierje előtti vörösszőnyegről, amelyben Josh Horowitz beszélget Jennifer Lawrence-szel, és mivel mindketten külön-külön is jó fejek, így sejthető, hogy klassz interjú készült közöttük. Nem akarom most fordítani az egészet, de kiemelem néhány pontban a lényeget!


  • Visszatértem! Igaz, nem volt választási lehetőségem, de itt vagyok! - reagálja le Jennifer Lawrence Josh Horowitz üdvözletét.
  • Mystique karaktere csinálja a legtöbb mutatványt és ő a leghajlékonyabb az összes karaktere közül. A karakter, de nem Te" - szól be Horowitz, mire Jen: Le leszel nyűgözve, néhány dolgot magam csináltam, vág vissza a színésznő.
  • Amikor aláírtál a sorozatra, sejtetted, hányszor kell majd félmeztelenül rohangálnod a képernyőn? - Nem, ez nem olyasvalami, ami végigfut egy nő agyán.
  • A Kiválasztottal kapcsolatban Josh arra kérdez rá, mi volt az a pávakék kabát, amit viselt a napokban a párizsi forgatáson. Mikor Jennifer nem érti, mire kérdez rá [nyilván nincs tisztában vele, mennyi minden kerül ki a forgatásról] Josh megmutatja a telefonján (na, nagyszerű lesz már megint magamról képeket nézegetni), erre válaszolja Jennifer, amit kb. mi is sejtettünk: ez az a jelenet, ami azután történik, hogy a boltban töltötték az éjszakát, és menekülnek az emberek között és ezekkel a kabátokkal álcázzák fegyvereiket. Mindenre válaszoltam? - kérdezi végül Jen.
  • A Marie Claire interjúra is utal Horowitz, miszerint Jen nem szeretné magát viszontlátni GIF-eken (pedig most is kerültek elő, mindjárt hozok is nektek mutatóba :): "Furcsa látni, hogy ha mondok valamit, akkor azt mindenki megjegyzi."
Na, és akkor pár ígért gif:

- Csodásan nézel ki ma este ebben a Jason Wu ruhában!
- Köszönöm! Kösz, Wu!

- Amikor megláttam Hugh Jackmant, majdnem összepisiltem magam. Farkas jelmezben volt, meg minden.
Peter Dinklage-ről: Odarohantam hozzá, de tökre megfeledkeztem arról, hogy kék mutáns vagyok, és mondtam,
"Ó, Istenem, mennyire szeretem a Trónok Harcát!"

Szóval Jen, ez most sem jött össze, újra elözönlötték a netet a GIFeid :) 

1 megjegyzés: