2014. május 11., vasárnap

Innen-onnan, 86.

No, nem szeretném cipelni tovább ezt a bejegyzést sem, kerüljön ki ma, még mielőtt megunom és nem lesz kedvem összerakni. Picit alulmotivál, hogy hétközben megerőltetés nélkül jöttek a frissek, most meg meg kell küzdenem egy bejegyzésért. De hogy megmotiváljam magamat, és lány olvasóimnak is biztosítsak némi esztétikai élményértéket, a srácokkal kezdünk éééés megnyitjuk a nyári szezont :)) Nem fogjátok bánni, ígérem!

Tudniillik ugyanis egy Liam Hemsworth szörföl, Sam Clafllin pedig Hawaii-on produkálja magát fotósorozatom is van.

Liam Malibun használta ki az atlantai forgatás vége és a párizsi forgatás kezdete közötti szabadidőt és a napsütést, és kedvenc hobbijának a szörfözésnek hódolt. Tehette volna egy szál fecskében is, de ne legyünk elégedetlenek ;)

Forrás: MockingjayUpdates

Ugyanezidőtájt Sam Claflin Hawaii-ra tért vissza, immáron nem Finnickként, de elég sajátságos formában, azt tegyük hozzá. Azért én imádom így is úgy is :)) Íme a "Naplemente Mauin furcsa árnyakkal" című fotósorozat:



Na, a lényegen már túl is vagyunk, kattintani már csak annak érdemes, akit érdekelnek Jennifer kalandjai az X-Menben, jaaah, Josh Hutcherson rajongói fotóim is vannak még a múlt hétről, és előkerült egy rajongói videó, amin Josh, Sam és Woody bulizik egy párizsi szórakozóhelyen. Van még egy Liam új szerep hírünk, Julianne Moore Maps To The Stars stillek és Jena Malone zenéjébe is belehallgathatnak az érdeklődők.

Jennifer Lawrence kapcsán természetesen az X-Men promó ér lassan a célegyenesbe, ezért ennek kapcsán van most egy újabb poszterünk és két jelenetfotónk is. Sőt, tegnap este a premier is lezajlott New York-ban, amelyen Jennifer Lawrence is megjelent, de ne kérdezzétek, hogy sikerült odaérnie, amikor pénteken még bőszen forgatott Párizsban.



Forrás: @JLDaily, @XMenMovies

Forrás: Zimbio

No, jöjjön Josh Hutcherson, aki valószínűleg kerülőúton közelítette meg Párizst, mert Madridból érkeztek vele készült rajongói fotók múlt hétvégén.



A következő Instagramos videón Sam Claflin, Woody Harrelson és Josh Hutcherson fedezhető fel, akikbe a szerencsés rajongók egy párizsi szórakozóhelyen futottak bele, amint a Single Lady-re buliznak.


Julianne Moore Maps To The Stars című filmjéből is láthatunk két jelenetfotót. A filmet bemutatják a Cannes-i Filmfesztiválon, szóval Julianne Moore jó eséllyel képviseli ott majd a Kiválasztottat is :)

Forrás: HungerTimes

Liam Hemsworth-nek is új film került kilátásba, hiszen a napokban bejelentették, hogy látható lesz majd a jövőre megjelenő The Dressmaker című filmben, ahol többek között Kate Winslet és Isla Fisher társaságában lesz majd látható.
A filmben Kate Winslet egy bosszúálló angyalt játszik, aki visszatér szülővárosába, miután gyerekként elmenekült onnan, amikor gyilkossággal vádolták, ezúttal pedig szeretné mindezt megfizettetni különc anyjával. Bár a városból kiközösítették, mégis újra megnyeri a kisvárosi nők bizalmát a Madame Vionnet és Balenciaga csúcsdivatának követőjeként szép ruháival és gyors észjárásával. Kate karaktere váratlanul megtalálja a szerelmet a kisvárosban és édes bosszút áll mindazokon, akik korábban megbántották.
A forgatás októberben kezdődik majd Ausztráliában, én pedig remélem, elengedik majd Liam-et, hogy promotálja nekünk a Kiválasztott 1. részét novemberben, amelyben többet lesz látható, mint bármikor azelőtt.

Végül Jena Malone zenéjének kedvelői megnézhetik a The Shoe nevű zenekarának Dead Rabbit Hopes című száma egy igencsak sajátos előadását még május elejéről.

3 megjegyzés:

  1. A képeken Sam meg Liam nagyon cuki <3, a videón pedig szétröhögtem magam,baromi jó :D :D Berni

    VálaszTörlés
  2. A Single ladies pont Sam-nek való :D

    VálaszTörlés
  3. SAAAAAAAAM, hogy rázza :D

    VálaszTörlés