2014. május 15., csütörtök

Első hivatalos promóanyagok a Kiválasztott, 1. részéből: Coin elnök és stillek

Megérkezett az első promóciós anyag a Kiválasztott, 1. részéből, amely során egy képet kaptunk Coin elnökről és egy videót Julianne Moore-ral a film kapcsán. Beteszem ugyan, de fordítást később tudok csak hozzá készíteni! (Azért igyekszem még ma)

Forrás: TheHungerGamesExclusive
Uppsz, stillek is vannak, amelyek igazából az új www.thehungergamesexclusive.com oldal háttérképei:


Az ugrás után az exkluzív videó is:


18 megjegyzés:

 1. A többi képet is láttad? Van még alatta egy pár. Coin és Plutarch (még egy forgatókönyv-részlet is van!), Haymitch, Beetee, Boggs és F. Lawrence. Nagyon jók!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már kinn is vannak.
   A forgatókönyv részlet az egy dolog, az egyetlen oldal, de lehet, kirakom mielőbb. Ettől sokkal durvább, hogy felkerült egy elég hosszú cikk a film készítéséről Nina Jacbosonnal és Francis Lawrence-szel. Na az az igazán izgi. Ez utóbbi hét végére várható, de szeretném mindenképp lefordítani és megosztani.

   Törlés
 2. Végre !!! :) Köszönjük Ancsi!:) Nagyon örültem, pár perce fedeztem fel én is a hivatalos "The Hunger Games" - facebook oldalon. :) Coin elnök nagyon jó az első képen. :) ~ Dom

  VálaszTörlés
 3. Hupsz, látom közben már frissítettél. Nem szóltam. :D
  Coint nagyon eltalálták.

  VálaszTörlés
 4. végre, végre, végre, végre uhh, el sem hiszem!!! :OO

  VálaszTörlés
 5. Van egy kis Alkonyatos beütése Coin-nak a kontaktlencsékkel, de jó! :)
  Ezek után valami mozgóképet is csak hoznak Cannes-ba. Remélem!
  Bár várhattak volna 4 napot és akkor megnyerem a játékot :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja, ráadásul az Alkonyat képekhez hasonlóan ez is durván túl van retusálva. De nem akarok elégedetlen lenni, ez is valami! :)

   Törlés
 6. Végre! :) Coin-t én majdnem teljesen így képzeltem el (esetleg egy kicsit rövidebb hajjal és öregebbnek) szóval nagyon jók a képek! :) Én is alig hiszem el, hogy végre vannak still-ek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is örülök, de miért így kell ezt? Fél évig semmi, aztán hirtelen, mintha dézsából öntenék. Interjúk, képek, forgatókönyv-részlet. Megyek is dolgozni a projekten :)

   Törlés
  2. Hát, már nagyon köszönöm/köszönjük előre is! :)

   Törlés
 7. ÚÚ Végre. És a mozgókép Coinról *.* Hátha befut egy előzetes mégiscsak :) ( Reménykedem azért ) Köszi Ancsi újfent :)

  VálaszTörlés
 8. Jaj, mennyire vártam ezt a napot! Izgi! Izgi!

  VálaszTörlés
 9. Ez most nagyon jól jött !! Köszi Ancsi !! :)) Ez a nő telitalàlat Coin szerepére !! Hàt igen van egy kis Alkonyat fillingje...de mint mondtad ne legyünn elégedetlenek !!

  VálaszTörlés
 10. Először nem tudtam, hogy lesz a mindig számomra kedves, mosolygós Julianne Moore-ból az a nő akit elképzeltem Coinnak, de a képet látva 95%-ban engem meggyőztek:D De mivel tudom, milyen jó színésznő, lesz az 100 is. És a többi kép is nagyon jó:) Juj alig várom:)

  VálaszTörlés
 11. Én a "Gyerekek jól vannak" c. filmben szerettem meg igazán Julianne Moore-t, amiben ugye Josh anyukáját játszotta.:) Érdekes lesz őket újra egy filmben látni. :) (amúgy aki nem látta érdemes megnézni, jó kis film) ;) De miután láttam a "Carrie" 2013-as feldolgozásában, tudtam, hogy J.Moore tökéletes lesz Coin szerepére!:D ~ Dom

  VálaszTörlés
 12. tudom, hogy ezek csak képek, de az alapján nekem nem olyan Coin kisugárzása, mint ahogy a könyvben le van írva..:\

  VálaszTörlés
 13. Végre :)
  A stillek jók :) PSH :( Coin az elsőn tényleg túlszerkesztett, de úgyse lesz gáz a filmben, mert jó színésznő :)

  VálaszTörlés
 14. lehet hogy lemaradtam de : Plutarch a valódi életben februárban meghalt .:( hogy lesz megoldva a továbbiakban Plutarch szerepe? :o bocsi lehet hogy gagyi kérdés.:(

  VálaszTörlés