2014. május 3., szombat

Sam Claflin már megint a Kiválasztottról

Mondanám, hogy szerencsétek van, amiért egyre nagyobb vállalkozó kedvvel fordítok videóinterjúkat, amelyekből ezúttal kettőt hozok Nektek, amelyekben Sam Calflin beszél - többek között az Éhezők Viadaláról is.

Ha emlékeztek, nemrégiben kijött egy MTV-s videó Sam-mel, amikor az MTV stúdiójába látogatva mindentől pánikba esett. Nos, Josh Horowitz és Sam Claflin nem csak ökörködtek a látogatás alkalmával, hanem egy értelmesebb interjú is készült a színésszel, aki szokásához beszélt ugyan a végéhez közeledő sorozatról, de mivel sok mindent nem árulhatott el, ezúttal sem lettünk okosabbak, de azért igyekeztem lefordítani a videóinterjú lényegét.


A Kiválasztott filmváltozatáról
Annyira izgatott vagyok. Majd szétrobbanok, hogy mindent elmondhassak, de csöndben kell maradnom.

Általánosságban a forgatásról, van-e vége-hangulat 
Igazi őrület, hiszen az emberek rádöbbennek, hogy lassan véget ér a sorozat, de azért sokat nevetünk. Mondjuk kicsit nehéz volt, különösen, amit nemrégiben forgattunk, hiszen ott kicsit komolyabb dolgokról volt szó. Az elején jó volt újra találkozni, hiszen egyébként külön utakon jártunk, szóval öröm volt a viszontlátás, aztán pedig jött a színészkedés. Most először dolgoztam együtt Liam-el egyébként, ami nagyon jó volt.

Stef Dawson-ról, Annie Cresta alakítójáról
A Futótűz Los Angeles-i premierjén találkoztunk először, nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot, és nagyon csodálatos színésznőnek tartom. A forgatáson is egységesek maradtunk, hiszen nagyjából mindenki amerikai volt, csak Stef és én nem [Stef Dawson asuztrál származású színésznő].

Az újoncokról
Ezúttal nagyon izgalmas új szereplőtársakat is kaptunk, és nekem személy szerint kicsit nehéz is volt, mert nem voltam sem igazán veterán csapattag, sem pedig újonc, hanem egyfajta középutat képviseltem. De mindenki kedvelt mindenkit és nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson.
Forrás: MTV

A folytatásban még egy - ezúttal Collider által készített - interjúrészlet:




A Collider videójában úgy a 7. perc közepe táján merül csak fel a téma, és akkor sem túl hosszan. Itt azt kérdezi a riporter, Sam végzett-e már az Éhezők Viadala forgatásával?
- A forgatás a végéhez közeledik. A két filmet közvetlenül egymás után forgattuk le, ami nagyon jó buli volt, de hosszú folyamat. Az egyik film idén jelenik meg a mozikban, a másik csak jövőre, szóval idén még nem ér véget a sorozat, de határozottan a végéhez közeledünk, ami nagyon szomorú. 
- És nagyságrendileg mikor végzel a forgatással?
- Június környékén. Nem tudom pontosan, de nagyságrendileg júniusban. 
- Úgy tudom, a legutóbbi rész nagyon jól sikerült, és nagyok a remények a következő két filmmel kapcsolatban is. 
- Én is így gondolom. Végig részese voltam a folyamatnak és amennyit elmondhatok, hogy epikus, nagyszabású és nagyszerű lesz [a következő két film is], és tudod új helyszínen játszódik, megint új karaktereket ismerhetünk meg, és minden eddigi karakter ott folytatja, ahol a Futótűzben utoljára láttuk őket. Finnick-re, Katnissre és Peetára különösképp igaz, hogy szétesnek és életük mélypontjára kerülnek és innen kell felépíteniük mindent és ez nagyon izgalmas. 
Forrás: Collider

1 megjegyzés:

  1. Azért durva, hogy a második interjúban vagy öt percig beszélnek a szuperhősös filmekről. :D Érdekes volt az interjú, annak ellenére, hogy nem sok Kiválasztott-vonatkozása volt, de végre tényleg olyan kérdéseket tettek fel Samnek, amit amúgy nem szoktak, úgyhogy kicsit kibontakozhatott. :D

    VálaszTörlés